Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycusie

odstawiamy od cycusia.

Polecane posty

Gość cycusie

od dwóch dni mój syn nie pije cyca a karmiłam go 2 lata :)))))))))) tylko teraz mam problem bo nie daje rady z tym moim mlekiem :( jeszcze tyle tego mam zę pewnie bym wykarmiła pare niemowląt :) co mam zrobić żeby pozbyc sie tego mleka ?????

Gość cycusie
?????????????

Gość mik
???????

Gość aks
podobno szławia hamuje laktację. Ja za jakiś miesiąc będę walczyć. A jak synek się ma bez cysia?

Gość ciekaweeee
podstawa odstawiać stopniowo i nie ma problemu z cycusiami. jak szałwia nie pomoże to można się przejść do lekarza przepisze leki hamujące laktace :))

Gość cycusie
a syn rewelacja :) myślałam że będzie dramat a tu szok :) mały wogóle sie nie umpomina :) zero płaczu :) jestesmy z mężem w szoku że to tak łatwo nam poszło :) no i wiem jedno że już nigdy więcej tak długo nie będę karmić :)

Gość chinolski czoch
właśnie przez takie tematy ludzie nienawidzę młodych matek :)

Gość cycusie
tzn?

Gość zatrudnij się jako mamka
:O:P

Gość wybaczcie ale cyś
kojarzy mi sie z cystą.....:O a moze by tak normalnie - pierś?

Gość
A mój syn się odstawił od piersi niedawno, a ma 15 miesięcy. Sama była zdziwiona :) I na szczęście nie było żadnych problemów z nadmiarem mleka:) Ponoć pomaga, któraś z witamin B:) Można poszukać w necie.

Gość nie rozumiem co wam przeszkadz
a ... ja też karmiłam cycusiem i mała do tej pory lubi się przytulać do cycusia ...nie wiem co was tak razi albo za co nas nienawidzicie. Wolę tak powiedzieć niz "pierś" bo dziecko lubi pieszczotliwe okreslenia... ciekawe czy na penisy swoich synów mówicie tak fachowo czy uzywacie zdrobnień .. albo na inne intymne części ciała ...? Ja odstawiałam córke jak miała 14 miesięcy i nie maiłam problemu z pokarmem. Ani z cycusiami - nie pojawił sie zastój ...kilka dni odciagałam po odrobinie apozniej przestalam i bylo OK.

Gość cycusie
co jest w tym zdrobnialego? cyc,cycek,cycus?Mowi sie piers,cyce maja krowy!Nie wiem jak kobieta moze tak ponizajaca o sobie mowic? To nie jest zadne zdrobnienie tylko po prostu ordynarnie to brzmi i to wszystko!

Gość oooooo ziutaaa
Wolę tak powiedzieć niz "pierś" bo dziecko lubi pieszczotliwe okreslenia... Jak sama napisalas, dziecko lubi takie okreslenia DZIECKO!!! a nie dorosli ludzie :O do kogo tu piszesz ? do dzieci? :O

Gość anabella33
Ja karmilam 2,5 roku bo tez zal mi bylo odstawic synka.Ale odstawilam go z dnia na dzien i jest spokoj natomiast z pokarmem byl ten sam problem co u autorki. Ja wytrwalam i przetrzymalam tydzien w wielkich bolach bo piersi tak bolalay ze myslalam ze eksploduja ale dalam rade i pokarm sam sie przepalil. Najwiekszy blad to jest tak dlugie karmienie i teraz juz wiem ze nigdy wiecej.

Gość bikcyc
"co jest w tym zdrobnialego? cyc,cycek,cycus?Mowi sie piers,cyce maja krowy!Nie wiem jak kobieta moze tak ponizajaca o sobie mowic? To nie jest zadne zdrobnienie tylko po prostu ordynarnie to brzmi i to wszystko!"------------------------------------ Ty się najpierw dowiedz co ma krowa a potem pisz że ma cycki. no i współczuje jak synowi mowisz że ma ch**a a nie pylusia itp itd :) gratulacje za głupote :)

Moja córka sama nazwała pierś mówi "cysio" i nie widzę problemu żeby uczyć ją że to pierś bo na anatomie przyjdzie jeszcze czas. A krowa ma wymiona....

Gość bikcyc
Lena zgadzam się :)

Gość cyce a wymiona
niewiele się roznią miedzy sobą a wiele mamusiek z tego forum na swoje piersi mówi cyce:O

Gość cyce a wymiona
oczywiście chodzi o wydźwiek tych słów...a na pewno nie jest pozytywny:P

Gość cycuś srycuś
wszystko musicie tak zdrabniać?!

Gość pyluś
???? tylko na kafe mozna poczytac o takich kwaitkach...kiedys był pyrtuś:D ciekawe zego to jeszcze "mamusinki fasolinek" nie wymyslą....toż tworzy sie nowy język:D