Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne kowboje

co jest z tymi kodami??!!

Polecane posty

Gość czarne kowboje

czy tylko ja tak mam, że wpisuję kod, sprawdzam po kilka razy czy na pewno dobrze i wyskakuje mi okienko, że źle wpisałam :( no przecież widzę, że wpisałam dobrze, a wyskakuje, że źle :( wkurza mnie to

Gość w takim razie jakim cudem
udało ci się wysłać tego posta?

Gość juz nie przesadzajcie
no u mnie tez tak jest i czwarty raz pisze tego posta

Gość to dziwne
wszyscy ostatnio piszą o tych kodach a ja nie wiem o co chodzi może mi ktoś wyjaśnić jakie u diaska kody???

Gość bele de jour
wogole te kody to porazka:o

Gość czarne kowboje
błędy wyskakują mi mnie więcej w 3/4 przypadków idea fajna, ale wykonanie widać beznadziejne :( a człowiek spodziewałby się, że takie duże forum ma sprawnych adminów

Gość mam to samo choc zawsze
starannie sprawdzam czasem za 4 razem działa. Wrzucam opcje kopiuj wklej piszac od nowa , bo bym zwariowala, ciekawe za ktorym razem wpisze sie ta wiadomosc

Gość tak a mój
a mi działa rewelacyjnie tak jak na forum.o2

Gość czarne kowboje
darek, lol, co za odkrywczość. a nie przyszlo Ci do głowy, że nowe kody też się krzaczą? i wpisujesz znów to co jest na obrazku, i nadal jest wg systemu czy czegokolwiek źle? "głąbie"?

mi tam tylko raz błąd wyskoczył pomyliło mi się K z R bo były krzywo napisane. Te kody są cool bo utrudnia pisanie innym głupot i tym co nie mają konta

Gość czarne kowboje
dlatego też napisałam, że to fajna idea. a że Tobie błędy nie wyskakują- masz szczęście. ja raz na jakiś czas zbiorę się, zeby napisać coś na tym forum i wyskakują mi błędy w większości przypadków. a wiem, że wpisuję dobrze.

dobrze się przyjrzyj literkom i wpisz nie możliwe żeby wychodziły błędy. rób to dokłanie,istnieje też możliwość że redakcja Cię nie lubi i Cię wyróżniła:)

Gość mi tez czesto bardzo
blad wyskakuje. Czasami musze z 5 razy przepisywac kod zanim zaskoczy (a wydaje mi sie, ze dobry). Poza tym czasem zapominam skopiowac co pisalam. Lipa. Nigdy nie lubilam kodow. Psuje sie kafe...

Gość KAFFFFFFFA
A tak naprawdę to ro jaki chuj te kody??????

albo jesteście ślepe albo głupie nie może wyskakiwać błąd bo to program tym steruje to Wy tam popełniace błędy

Gość otóz MOZE wyskakiwac
błąd, sprawdzam kilka razy, a alfabet przeciez znam. Do kitu te kody, jakis nedzny program.

Gość full metal panic
mnie też się jebią i cały post chuj strzela. czasem muszę pisać po kilka razy, bo wpierdala mi błąd tam gdzie go nie ma :o :o :o kafeteria zeszła na psy 🖐️

Gość otóz MOZE wyskakiwac
raz jeden sie pomylłam przepisujac kod, wtedy po prostu ten sam kod wyswietlił sie jeszcze raz, a gdy sie nie mylę, wyskakuje za kazdym razem inny. No myslicie, ze nie umiem przepisac 3 liter?

Gość czarne kowboje
tak ,darek, jak jego nick wskazuje, jest the debest. jeśli Ty darku wykazujesz się takim debilizmem w kwestiach innych (bo przecież w kwestii kodów jesteś ekspertem) to nie porownuj do siebie innych. wyobraź sobie, że zapewne żadna z nas (którym kody nie wchodzą) nie ma -10 dioptrii ubytku wzroku, i nie jesteśmy analfabetkami. rozróżniam literki. raz, dwa razy może się zdarzyć, że się pomylę, ale nie praktycznie non stop. nie wiem czemu innym działa, a mi często nie. kwestia trafu? mam jakies nietegez cyferki w ip? rzeczywiście redakcja mnie nie lubi? nie wiem. ale z pewnością mam choc tyle iq, żeby rozrózniać literki

"darekthebest (dardab3@wp.pl) to odświerzasz stronę "głąbie"!!!i masz nowe kody odświerzasz???-WTF??, chyba odświeżasz...:classic_cool:

spoko zaraz się wyloguję i sprawdzę czy i u mnie tak będzie. może masz jakiegoś wirusa albo coś na Twoim kompie nie tak

Gość ja tez tak mam ale tylko
w pracy. Moze to od neta zalezy, bo w domu jest ok...

Gość ku chwale ojczyzny
wirus w kompie, no niektórzy to mnie rozpierdalają lotnymi pomysłami :o

nie przywiązuję dużej wagi do dokładności napisania słowa.ważne aby bylo ogólnie zrozumiałe.Co niektórzy piszą tu nawet tak jak np.pozdrów Eustabiusza usza usza usza z czego to wynika bo ja nie wiem???