Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikna nieznajoma

Faceci spod raka to piedoly zyciowe

Polecane posty

Gość pikna nieznajoma

Masakra, bez swojego zdania, lenie smierdzace, balaganiarz, glupio weseli, a jakie ego:O

Gość pikna nieznajoma
Niestety znam kilku i maja te cechy..a szczegolnie po kieliszku, sa bardzo niemescy , upierdliwi , zalosni po prostu..ale jakie ego za to:P

Gość nie pierdolcie glupie baby
widac ze bolca wam trza :D

uu ktoś tu kogoś musiał zranić :P ocenianie wg znaku to głupota

Gość popieram cala soba
Jak poslubisz raka to jakbys adoptowala dziecko:O

Gość głupota i takie tam
to domatory, znałam jednego na drugą randkę już nie poszłam. dodam , że w życiu przeczytał tylko 1 książkę i słuchał Gosi Andrzejewicz :(

Gość baby som gupie

Gość pikna nieznajoma
Czesc Ariane! Nie widzialam Cie wieki!:):):) Nikt mnie zranil spod raka tylko bylam ostatnio na imprezce i mialam okazje obserwowac kilku debili(rakow) straszne pierdoly z nich A do tego co pisze o bolcach-spadaj z damskiego forum ok

Gość zgadzam sieee
mialam meza raka :-0 bez komentarza...! znam tez innego raka i fakt to niedojdy zyciowe i cipy :D moj ojciec tez rak z wysokim ego :-0

hej Pinkna :) trochę mnie nie było ;) ja sama jestem spod raka i trochę mi Twój opis nie pasuje, ale może jestem jakimś nietypowym rakiem :D w sumie znam 2 kolesi spod raka i oboje dają się strasznie wykorzystywać laskom bardzo słabą psychikę mają, sama nie wiem co z tymi rakami, niektóre raczki są spoko inne znów działają mi na nerwy swoją chęcią rządzenia każdym, ale cóż to tylko znaki :D

Gość pikna nieznajoma
Naprawde dziewczyny zawsze byla przeciwna klasyfikowaniu ludzi wzgledem czegos, wrzucaniu do jednego worka ale po prostu nie znam ani jednego meskiego raka. Sa to pipki w grochu , do tego lizydupy (szczegolnie w pracy !!!) bleee

Gość pikna nieznajoma
Ariane ale dziewczyny to co innego, dziewczyny spod raka sa akurat super(najlepsze przyjaciolki, wrazliwe dobre osoby, inteligentne) ogolni przeciwienstwo astrologicznych braci

no to w takim razie faceci spod jakiego znaku są fajni? :D ja jestem ze strzelcem i bardzo jestem zadowolona :)

Zaraz wyjdzie że każdy facet to świnia (niezależnie od znaku zodiaku) ps. Jestem baranem i jestem fatalnym facetem, bałaganiarzem, pamiętliwy, uparty.

Gość heh..mój były jest rakiem
Nie był głupi ani leniwy. Ale bałaganiarz straszny... i jego EGO- masakra. Kazał sobie prawić komplementy (bo w końcu powinnam go doceniac). Był niezadowolony bo nie byłam dziewicą... jak sie poznaliśmy miałam 25 lat:)

Faceci w świetle sprawności sprzątania dzielą się na trzy grupy: 1. bałaganiarze 2. bałaganiarze pantoflarze (sprzątają pod naciskiem kobiety) 3. pedanci

Gość pikna nieznajoma
Family Man - ja wlasnie bardzo lubie barany za szczerosc i energie Ariane - prosze, akurat mam iele kolezanek rakow i wszystkie sa super

Gość żona raka...
ale jestescie przyjebane, mam meża raka i nie ma ani jednej z wymieninych przez was cech, wstyd mi za takie przygupyjak wy, jak mozna generalizowac ludzi pod wzgledem znaku..jestescie zalosne

hehe ciekawy podział to mój jest chyba tym drugim, chociaż nie uważam go za pantoflarza, ale ogarnia bajzel dla mnie :D

Gość pikna nieznajoma
Zona raka - gratuluje masz szczescie po prostu

"ale ogarnia bajzel dla mnie" - pantoflarz :D Rzeczywiście jestem szczery, nie lubię i nie umiem kłamać.

Gość tresura
gorsze są bliżniaki,

oj no skoro go poproszę to to zrobi, ja też robię wiele rzeczy dla niego ;) :D

Gość pikna nieznajoma
Ariane- ja lubie facetow spod barana wlasnie, strzelce i byki

ja niestety nie znam zbyt wielu baranów, ale miałam w rodzinie barana i był mi baaardzo bliską osobą, lubię rybki, byki, skorpiony również pomimo że rózne opinie o nich krążą :D

Gość pikna nieznajoma
ja znalam do tej pory trzech rakow, wszyscy byli murzynami, i walili mnie w anusa non stop....

Gość pikna nieznajoma
Musze leciec kochani, wejde poznym wieczorem:classic_cool:

i jeszcze bardzo dobrze dogaduję się z facetami lwami, jeśli chodzi o blizniaki niestety nie mam dobrych wspomnien, ale nie chcę uogólniać :)