kruszynka2 0 Napisano Luty 19, 2010 Witam wszystkich ja rowniez mialam atroskopie kolana 16.02 robił mi dr Grudniewicz z poznania z kliniki Argos jest on godny polecenia jak narazie wszystko jest ok .Opieka jaka mialam tam to super zabieg miałam pod znieczuleniem miejscowym wszystko widzialam na monitorku co bylo robione pielegniarka mi mowila co mam robione byly to trzy rzeczy łekotka ,rzepka i wiazadla krzyzowe ,trwalao to zaledwie 30min a nastepne 30min otpoczywalam w pokoju goscinnym a nastepnie pielegniarka zmienila mi opatrunek i jechalam do domu bylam wszoku bo predzej mialam miec w bydgoszczy i mialam miec znieczulenie calkowite i lezec kolo tygodnia .Mam tylko dwie dziurki juz w ten sam dzien poschodach szlam w domu co bylam w szoku wogole niebralam tabletek przeciw bolowych chodze juz o kulach i mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu na pare godzin bede mogla isc do pracy bo jestem niezwyczajna siedziec w domu 2marca jade na kontrole zobaczymy co dalej.pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach