Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a watch

jak się pozbyć nałogu? kawa, cola...

Polecane posty

Gość a watch

Wypijam dziennie 2-4 kawy, przynajmniej pół litra coli zero, jak ograniczyć, czym zastąpić?

tylko totalne zjeby piją colę zero i inne dietetyczne gówna najwidoczniej jesteś jedną z nich

Gość a watch
Tylko moim problemem nie jest pobudzenie tylko smak;d Chociaż kupię i zobaczę czy pomoże;)

ja cole rzuciłam z dnia na dzien... nie pije juz jej 26 dni, a wczesniej to moj nałóg, jak nie mialam pepsi w domu to bylam chora... a kawusie pije dalej,,, nie ma to jak rano kawusia :) Kiedys piłam po 4-5 dziennie, teraz 1 rano i czasami w ciagu dnia wypije kolejna-ale zawsze w odstepach 2 godzinnych od posiłku.

samice są po prostu żałosne... piję pepsi i colę od jakiegoś czasu regularnie... z dnia na dzień jestem w stanie ją odstawić i pić co innego... wasze "nałogi" to po prostu brak silnej woli i czyste łakomstwo wsparte waszymi tłustymi zadami, ot co :)

Gość a watch
Kamecha, nie brakuje mi silnej woli, tego akurat jestem pewna. Ale obrażać się nie dam, więc nie wypowiadaj się więcej w tym temacie.

Gość a watch
nie, kontrargumenty sprawiają że wdajesz się w glupią rozmowę (przynajmniej w tym przypadku).

Gość amatorDRESU
twoja wątroba jest w oplakanym stanie przez ta kawe i colę :/ :/ :/ pij zieloną herbate i wode

ja piję dziennie 2-33 litry coli i 6-10 kaw i zyje ;) e tam wszystko jest szkodliwe i na coś trzeba umrzeć ;)

Gość ALE MĄDRY SIĘ ODEZWAŁ
tłusty zad bo piję Colę Light ? no śmiech ktoś iei czyta ze zrozumieniem a kontrargument to moje ciśnienie krwi, bez kawy i kofeiny pewnie nie dobiłałabym nawet do setki, przy normie 120

Gość a watch
ja mam bardzo niskie ciśnienie, czasami są takie dni że cały dzień bym spała;( EvaVentt "ja piję dziennie 2-33 litry coli i 6-10 kaw i zyje e tam wszystko jest szkodliwe i na coś trzeba umrzeć " Wypijasz jakieś 5-6 litrów płynów codziennie!!;p a woda?