Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londyńczyk

byliście kiedyś w londynie??????????

Polecane posty

Gość londyńczyk

i jak tam fajnie jest?

Gość londyńczyk
a czemu nie?

Gość ja byłam kilka razy
cudownie! czuje się swobode, luz i życzliwość, a nie zacięcie i nadęcie! Świat wydaje się całkiem ok

Gość diamentowa perła
mieszkałam przez prawie 4 lata i wracam po rocznej przerwie. londyn jest super!

Gość ja byłam kilka razy
ona nie była dlatego napisała nie

Gość ja byłam kilka razy
diamentowa perła..alez Ci zazdroszczę :-( :-( jak ja tęsknię za Londynem i w ogóle UK, na szczęscie wpadnę na parę dni w lipcu :-D

Gość Melpomena...
Nie bylam... ale bym pobyla... Muzeumy mi sie marza!!

Gość londyńczyk
da się tam zarobić?

Gość diamentowa perła
to zalezy co masz na mysli. w jakiej branzy chcesz szukac pracy i jakie masz wyksztalcenie?

Gość londyńczyk
niemam wykształcenia,gdzies na budowie chciałbym gdzie się da

Gość ja byłam kilka razy
ja zarobiłam :-) na mieszkanie, ale teraz chciałabym wyjechać, a mieszkanie mnie trzyma tutaj! Jedź chłopie, posmakuj życia, napracujesz się, ale zobaczysz, że warto było!

Gość ale glupoty gadacie
tak na pare tygodni to zycie pieknie wyglada, a nie piszecie o tym ze londyn jest "czarny" i niebezpieczny i wcale zadnych kokosow nie zarobisz

Gość diamentowa perła
ale glupoty gadacie tak na pare tygodni to zycie pieknie wyglada, a nie piszecie o tym ze londyn jest "czarny" i niebezpieczny i wcale zadnych kokosow nie zarobisz dla tego, że w przeciwieństwie do ciebie nie jesteśmy rasistami, nie żyjemy na Seven Sisters i pracujemy w dochodowych branzach :-)

Gość ale glupoty gadacie
diamentowa perla - zmien sobie nick na pusta perla :):) Pierdolisz tyle ci powiem

Gość londyńczyk
noto niewiem czy oplata jużz sam...........

Gość ale glupoty gadacie
Dochodowa branza - czyt. na zmywaku u pakistana w restauracji :) No tak mialas tak dochodowa branze ze wrocilas, a tu w pl na nic sie juz wogole nie zalapalas, wiec lepiej wracac do dochodowej branzy w uk :) Ot cala filozofia, szczescie ze tu na cafe mozesz byc anonimowa

Gość diamentowa perła
ale glupoty gadacie diamentowa perla - zmien sobie nick na pusta perla Pie**olisz tyle ci powiem no stary poziom kultury Seven Sistesr albo Walthamstow. Zgadłam :-) ???

Gość ale glupoty gadacie
londynczyk - poczytaj sobie historie ludzi ktorzy byli w uk, pelno takich w necie, wiekszosc z nich przyjechala z dlugami, kiedys byly czasy by wyjechac i zarobic, teraz anglicy walcza z kryzysem a co najgorsze i z emigrantami! Uwarzaja ze ci kradna ich prace! Jesli masz zdrowie i nerwy i kupe kasy jedz! Ale ja odradzam, nie warto.

Gość diamentowa perła
ale glupoty gadacie Dochodowa branza - czyt. na zmywaku u pakistana w restauracji No tak mialas tak dochodowa branze ze wrocilas, a tu w pl na nic sie juz wogole nie zalapalas, wiec lepiej wracac do dochodowej branzy w uk Ot cala filozofia, szczescie ze tu na cafe mozesz byc anonimowa to lepiej pochwal sie gdzie ty pracujesz

Gość ale glupoty gadacie
pusta perla - to ze ty tam mieszkasz nie znaczy ze wszyscy tam mieszkaja, wielkie pudlo i to conajmniej o 2000km

Gość ale glupoty gadacie
Jakim trzeba byc przegranym zeby nic sobie w pl nie znalezc i znowu wracac do tej krainy uludy, o zgrozo!

Gość alina kwasniewicz
jesli chcesz to znajdziesz prace, moja koleznka pracuje w domu opieki spolecznej-1200 funtow miesiecznie mieszka z partnerem zyje im sie potad...ja tez mam zamiar tam pracowac

Gość alina kwasniewicz
ale glupoty gadanie-> mam rozumiec ze ty jzu tam byles i sie nie udalo?

Gość diamentowa perła
ale glupoty gadacie pusta perla - to ze ty tam mieszkasz nie znaczy ze wszyscy tam mieszkaja, wielkie pudlo i to conajmniej o 2000km skoro nie mieszkasz tam, dlaczego wypowiadasz się o tym miejscu tak, jakbys pozjadał wszystkie rozumy, a do tego wyzywasz? a do twej wiadomośći: większość Polaków w Londynie zaczynala na budowie, bądz w restauracji, by w miarę możliwośći, rozwoju i ambicji pójść do pracy, którą chcą naprawdę wykonywać. naśmiewanie się w Pakistańczyków, którzy ciężko pracują, by zapewnić sobie i swej rodzinie godne życie jest glęboko niestosowne. tak samo jak twoje komentarze o czarnych. mają takie samo prawo być tam, jak Polacy, tak długo jak gościnna jest dla nich Wielka Brytania. jeśli komuś nie podoba się wielokulturowosć, nie jest to miasto dla tej osoby. jesli ktoś, kto ma problemy z akceptacją ludzi o innym kolorze skóry wybiera się do Londynu, niech najlepiej zostanie w Polsce, bo tam nie będzie szczęśliwy. i do twej wiadomości, by uprzedzić dalsze wyzwiska i pytania nigdy nie pracowałam u Pakistańczyka, nigdy nie miałam czarnego chlopaka ( choc mam afrykańskich znajomych ), przyjechałam do Londynu zupełnie sama i w uczciwy sposób zarabiałam na życie.

Gość ljflajflkaj
/bylam w Londynie jako turystka i bardzo mi sie tam podobalo. Jest co zwiedzac i ogladac. Naprawde godne zobaczenia miasto!!:)

Gość londyńczyk
kłóćcie się dalej:)

Gość ja byłam kilka razy
to pojedź choć raz :-) zobaczysz jak potem będzie cię ciągnąć :-D Ja kocham Londyn i ogólnie UK :-D

Gość londyńczyk
pojade jesli prace mi załatwią:)