Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Predatorka

Jesteśmy fantastyczni

Polecane posty

' ale coż do wszystkiego trzeba dorosnąć' nie zawsze. sa tacy ktorzy juz maja ponad nascie lat a nadal nie rozumieja ironii.

swoją ironie zabierz ze sobą jak juz będziesz szła my tu o fantastycznym analu chcemy jak dorośli porozmawiać gówniarze dyskusji się zachciewa- bo ma prawo:D ja pierdziele

depeche , bez urazy ale nie napisałas o ike ironicznie lecz bardzo zlośliwie.. po co?

predi ja ci powiem bo się utarło, że byle ścierwo przyjdzie- napisze drugie byle gówno a ike ma sypać ripostami jak z rękawa na dyskusję ze mną trzeba sobie zasłużyć i sobie gęby depeszka dorosłymi nie wycieraj a teraz przeproś i skieruj się w stronę drzwi

po pierwsze nie zlosliwie tylko realnie po drugie- zawsze w sposob grzeczny. :P

relanie to ty o szkole popisz tam gdzie siedzą twoi rówieśnicy smarkulo bo ja ci realnie pisze, że za małe gówno jesteś zeby rozmawiać ze mna jak z równą w podskokach depesia i do przodu

o ja p.... a nie mówiłam, że będzie o seksie:P

'depeche echh mamy wiec rozne pojęcia uprzejmości' nie, po prostu nie wiesz jak wybrnac z sytacji tak aby nie rozgniewac ike (ktora swoja droga jest juz niezle wkurzona)

nie nie jestem wkurzona stwierdzam tylko, że czas na ciebie szukaj równych sobie i dla ciebie depeszka Pani ike

rózne pojmowanie uprzejmości tak zgadza się- tu widzę dużą róznice ! do tego ostracyzm jak chcecie sobie pogadac w scislym gronie to nie musicie robic tego tutaj - nie bylo zaznaczone +18 ;)

loooser nie przypominam sobie, żebym pisała do ciebie z góry zaznaczam, że czyjeś zdanie na temat mojej niechęci do wchodzenia dzieci na fora dla dorosłych mam w głebokim

nikt mi nie musi zaznaczać od jakiego wieku mam tolerować uczestników mam swój rozum dzieciak plątajacy się wieczorami po kafe nie ma czego szukać jeśli chodzi o rozmowę ze mną zawsze napiszę mu to samo

looser a ciebie odprowadzałam do drzwi?? nie wydaje mi się

powiedziałam jasno temat mojego nastawienia do dzieci na forum jest bezdyskusyjny chcesz tolerować toleruj twoja sprawa

Looooser - depeche bije na glowe wiedza wiele osob i zna 20 jezykow, ale nie musi sie z tym obnosic. Kto wie co ona pisze po francusku to wie kim ona jest miedzy innymi. Depeche nie wdawaj sie w prowokacje uzytkowniczka ike zostala zgloszona juz.

Gość xjdsjuccju
ike to pizda pojebana jest

wartościowa dyskutantka mając 16 lat nie lata po forum i nie wyciera sobie buzi dorosłymi żadna wartościowa nastolatka w ten sposób nie robi więc inaczej patrzymy na wartości wartościowo niech sobie dyskutuje o książkach, modzie kinie i szkole nie zauważyłam, żeby po to tu przyszła

czyżby kolejne zdjęcie:D?? spoko nazbieram na cały album :classic_cool:

Gość przydałby się tu
znowu rewolucjonista by zrobic porządek z ta niewyparzoną paszczą heheheheh

idx sobie dyskutować o depeszce gdzie indziej tu rozmawiamy o tym jak jesteśmy fantastyczni przyznaję się ja jestem

Niska samoocena nikomu nie służy. Złość, frusytację trzeba gdzieś odreagować, a forum wydaje sie do tego odpowiednim miejscem. Dlatego zakopmpleksieni frustraci bywają tu i podnoszą swoje "ego" obrazając innych... a nie tedy droga do uzdrowienia duszy...;)) polecam tym o których mowa wyżej.. powtarzanie sobie każdego dnia w lustrze-"Jestem fantastyczny/a - jak mantrę;) taka afirmacja ponoc czyni cuda;):)

przydałby się tu Jestem,ale nie chce mi sie pisac i udzielac, pisalem dzis z depeche po francusku o gustach. Poziom jakiego nie osiagna niektorzy z tego forum. depeche:vous êtes un de la personne la plus intelligente sur ce forum ;)

heheh to ,to nawet ja zrozumiałam a francuskiego uczyłam się w podst :O