Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Predatorka

Jesteśmy fantastyczni

Polecane posty

juz lala nachwaliłaś się ?? to do łózia twój francuski mi niestety nie imponuje imponują mi nastolatki, które nie szmacą się na kafe:)

sami - ja tez sie ucze, z angielskiego. :P ale nie o to chodzi, wielu ludzi mowi jezykami i to nie podnosi standardu prowadzonej z nimi konwersacji.

depeche oczywiscie jestesmy zachwyceni twoja znajomoscia francuskiego.. ale daj spokoj z tym spamowaniem co? Mozesz wszak zalozyc temat w języku francuskim i tam dywagowac do bolu;)

depeche ---nie tłumacz się (ale chwal się dalej) ja zmykam do zjebów kafeteryjnych;) tu za miło jak dla mnie!

konwersuj z koleżanką z klasy i tam kolezanki oceniaj pokonwersuj też z matką w jakimkolwiek języku ale tak samo jak próbujesz ze mną jak dostaniesz opierdol to będziesz wiedziała gdzie leży problem

oczywiście słowo opierdol zgłaszam do foty

no rewolucjonista nie obijaj się cykaj foty pomarańczom:D

nie pisz po francusku bo mi sie oberwie. cependant je l'ai compris :D ale juz stop.

no wiedza wiedza.... nawet ludzie na ulicy mnie zaczepiaja zeby mi to powiedziec :P

'pozostaje mieć nadzieję, że to uleczalne' co , ze jestem taka brzydka czy to ze ludzie mnie na ulicy zaczepiaja czy to ze rodzice wiedza?

hm jak zwykle tam gdzie sa gwiazdy spikerii sa uprzejmosci

'wiedza raczej jest nieuleczalna, nie uważasz?' zalezy. czasami ludzie traca pamiec , a co sie z tym wiaze- traca wiedze.

zawzięty spamer uczy klasy:D:D:D komedia roku

Napiszę tak.. dzieci do spania a dorośli proszę o spokoj...;):) kurwa wiedziałam,że moj misterny plan pojdzie w pizdu, a mialo być tak milusio:O wrrrrrrr co nie zmienia faktu,ze jestesmy fantastycznie zajebiści;) szuu nie denerwuj się tak ok?

no tak, wynika z tego, że leczenie to pojęcie względne miej więc nadzieję, że rodzice wyleczą się z wiedzy o tobie :D

Gość lemjfls
"k**wa wiedziałam,że moj misterny plan pojdzie w pi**u, a mialo być tak milusio wrrrr" wiedzialas, to z czym masz problem?

'ike (...) komedia roku ' ;) 'że rodzice wyleczą się z wiedzy o tobie ' co wyrafinowana riposta , a jaka zabawna.... :P chapeau bas doborowemu towarzystwu.

przykro mi ale tam gdzie ike tam jej cień spamer zgaduję, że nawet jak zamyka oczy to widzi mój nick :D prawda cień?? żeby nie powiedzieć cienias??:D a teraz foto i fru skarbie na śmietnik:D

depeszka ty naprawdę sądzisz , że któreś z nas będzie się z tobą bawić w riposty??:D a ty co maminą sukienkę założyłaś i szpilki i przyszłaś do stołu porozmawiać jak dorosła? ripost jej się zachciało........... spać dzieciaku

nie pokażę:P bo i nie bardzo mam co :O