Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka-szminka82

1 podatku na co przekazujecie?

Polecane posty

Gość inka-szminka82

zawsze sobie obiecuję że oddam 1% podatku i zawsze jakos mi to wylatuje z głowy. W tym roku jednak postanowiłam dotrzymac sobie słowa tylko teraz zastanawiam się na jaki cel go przekazac.

Gość yyymm
na zwierzeta🖐️

Gość w zeszłym roku na annę dymną
ale w tym chyba na fundację Ewy Błaszczyk.

Gość trudno o tym zapomniec
przeciez wypelniasz PIT... Ja zawsze oddaje na Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami, z przeznaczeniem na schronisko w mojej miejscowosci.

Gość maturks4
na Opiekę Paliatywną

Gość yyyyyyy....
przeciez to jest doskonała okazja,by pomóc bardzo potrzebującym ciezko chorym dzieciom a wy przekazujecie tą kase na zwierzęta;/ ręce opadają. tez kocham zwierzęta i gdy tylko moge to pomagam,ale gdy mam wybor: pomoc ciezko chorym dzieciom a zwierzetom to zawsze wybiore dzieci!

Gość yyyyyyy....
twój twój:) tylko ciekawe czy byłabys taka cwana,gdybys ty potrezbowala pomocy i byla bardzo chora i nikt by Ci nie chcial pomoc,bo woleliby nakarmic głodne zwierzęta:)

Gość psi aniol
na Azyl pod Psim Aniołem - http://www.psianiol.org.pl/anioly/procent jeśli ktoś chciałby wspomóc zwierzęta, a nie wiem na jaką fundacje przekazać 1% - polecam Psiego Anioła, jestem tam wolontariuszką i wiem że pieniądze w 100% idą na pomoc zwierzętom.

Gość psi aniol
yyyyyyyyy...... - biegnij pomóc realnie potrzebującemu dziecku a nie zbawiasz świat jednym procentem i klepaniem w klawiaturę. Każdy przekazuje na to co chce, to może zlikwidować wszystkie fundacje prozwierzęce i w ogóle powybijać bezdomne psy, przecież kasa potrzeban jest chorym dzieciom? to ludzie doprowadzili do takiej ilości zwierząt w schroniskach. Jak ktoś chce pomagać zwierzętom to może chociaż nie przeszkadzaj?

Wtedy pewnie bym umarła. Uwierz ze chore dzieci maja dużo więcej wsparcia niż psy-bo to w końcu tylko zwierzęta-mogą zdechnąć z głodu i zimna..Sama pomagałam ok.3lat udzielając się na wolontariacie w domach dziecka i hospicjach.

Gość dziene jest to ze ci ktorzy
pomagaja zwierzetom nie robia wyrzutow tym, ktorzy pomagaja dzieciom. A na odwrot jest zupelnie inaczej... Czepcie sie calej rzeszy, ktora moze, a nie przekazuje 1% NIKOMU!

Gość zmartwiona na maxa
Ja przekazuje na chorą dziewczynkę z przedszkola, w którym pracuję

Gość Cień motyllla
Ja na: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą” ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa KRS: 0000037904 I pisze imię i nazwisko konkretnego dziecka.

Gość na TOZ
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce KRS 0000154454

Gość Zdążyć z pomocą plus nazwisko
dziecka. Tam naprawdę są bardzo chore dzieciaczki :-(

Gość precz z bachorstwem
kasę daje tylko i wyłacznie na psy i koty,a nie na bachory

Gość ja tez daje zawsze na
zwierzeta, im to malo kto pomaga, a nad dziecmi wiekszosc sie zawsze lituje, psy i koty to mozna otruc, utopic etc, a dzieciaczki takie biedniutkie, kazdemu ich zal... Zreszta niecierpie bachorow, to nic im nie daje.

Gość mi szkoda wszystkich
cierpiacych, niewinnych istot. Ale tez zawsze daje na zwierzeta, bo im malo kto pomaga :(

Gość gghhthbhbbh
Klikajac w ten link i rejestrując się mozesz zarobić sobie pieniądze za każde kliknięcie w reklamę otrzymujesz od 1 do 10 groszy, takich reklam jest dziennie około 8-10, co miesięcznie daje Ci około 30zł zarobku za jakieś 60 sekund klikania... polecam bo warto http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=mirelca888

Gość Jakbyś zobaczyła
"Te" bachory, o których tu mowa, serce by ci pękło...chyba że serca nie masz. Nie masz pojęcia ile cierpienia przeszły te dzieci w swoim krótkim życiu, ile łez wylały, i to nie o zabawki!

Gość spotkanie po latachh
Jakbyś zobaczyła Mnie osobiście bardziej wzrusza kolejny pies który zdechł z głodu lub zamarzł. Chore dzieci śmierć z głodu lub zimna nie czeka...Ale to w końcu tylko pies...

Gość ja tez daje zawsze na
nie wiesz tez ile cierpienia maja zwierzeta, jak dziecku dzieje sie krzywda to od razu wszyscy o tym trabia , a zwierzeta maja za nic, z psa to mozna zrobic smalec, utopic go w rzece, obedrzec ze skory i NIC, ZERO ODPOWIEDZIALNOSCI, dostanie sie za to 2 miesiace w zawieszeniu i troche godzin do odrobienia społecznie, bo to tylko pies, nic nie czuje...wiec nie mow mi ze nie mam serca, bo mam go wiecej dla tych ktorych wiekszosc ma gleboko w dupie

Gość no i co z tego.
ja też wolę na dzieciary dać - z psów, to żadnego pożytku nie ma, a na moja emeryture ktoś musi pracować :D

Gość KaśkaD
Jeśli rozliczenie podatku za rok 2010 jeszcze przed Wami i nie macie pewności czy organizacja, którą wspieraliście dotychczas jest uprawniona do tego aby otrzymać 1% podatku w bieżącym roku, możecie sprawdzić to w wykazie na stronie MPIPS. Ze swojej strony mogę polecić Stowarzyszenie Expatria (www.1procentdzieciom.pl), która pieniądze z 1% podatku przeznacza na ratowanie zdrowia i życia cięzko chorych dzieci z Kresów. Nie zapominajmy o naszych chorych, polskich dzieciach z Kresów!