Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akaj

Czy to ciąża???

Polecane posty

Gość akaj

Witam Wiem ze to forum kobiece ale mam pewien problem. Otóż moja dziewczyna po pierwszym naszym stosunku zaczęla krwawic wraz z oddawaniem moczu. Wczoraj(2 tyg. po tym) udalem sie z nią do ginekologa. Stwierdzil on ze to albo efekt poronienia albo wczesna ciąża. Zrobiliśmy nawet test ciążowy i wykazal tylko jedną kreske. Ona mówi ze nie czuje by byla w ciazy ale niepokoi mnie to że bardzo często oddaje mocz, a wczoraj po napiciu sie kawy poszla zwymiotowac. Czy to ciąza?? Prosze o wypowiedzi, pozdrawiam

Gość Do autora wątku
Niestety nikt wróżką nie jest, a taki efekt może występować również przy chorobach dróg moczowych/chorobie wirusowej plus do tego stres, jaki sobie zafundowaliście. proponuję zrobić badania krwi - beta HCG. To powinno dać wiarygodny wynik. Do tego - jeśli HCG wyznaczy brak ciąży - proponuję udać się do internisty, bo to może być jakiś wirus/inne.

Gość akaj
No mam nadzieje ze własnie tak bedzie:) Zresztą moja dziewczyna idzie w pn do ginekologa i powinno sie wszystko okazac. Takze napiszę co sie wyjasnilo w pn. Pozdrawiam

Gość Do autora...
Powodzenia życzę!:)

Gość akaj
NIE-dziekuje:D:D hehe