Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonamalina

JAK POZBYĆ SIĘ STRACHU PRZED SEKSEM?

Polecane posty

Gość zielonamalina

Mam pewien problem, mianowicie bardzo boję się zbliżenia. Wiem, że nie potrafiłabym się zachować w intymnej sytuacji. Stoi za tym wiele względów. Po pierwsze: wstydzę się swojego ciała, wiem, że jestem gruba i brzydka i nie potrafię sobie z tym poradzić. Poza tym boję się swojej mimiki twarzy, spaliłabym się ze wstydu, gdyby jakiś chłopak widział moje dziwne miny i słyszał stękanie. To poniżające. Nie potrafię przełamać swojego lęku i prawdopodobnie, nigdy się to nie stanie. Może ktoś miał podobnie i podzieli się, swoją historią?

ja osobiscie jestem szczupla , ale i tak nie lubie swojego ciala- po prostu mi sie nie podoba... a co do stekania i mimiki, hm.. wiem ze to mojego faceta (ogolnie zreszta tez) podnieca, ale nie potrafie sie wyzbyc wrazenia ze robie glupie miny ale to nic ;) jak facet troszke rozweseli cie i bedzie cie akceptowal to w chwilach intymnych kompleksy znikna wiec glowa do gory :)

Gość zielonamalina
wiem, że się nie przełamię i nawet już o tym nie myślę, ale chciałabym zaakceptować samą siebie

Gość Johny 3/4
Opierdol korbola ściągnij gacie i powiedz mu bierz mnie !

no wiesz... niby najlepiej nie zwracac na swoje wady uwagi i je ignorowac. u mnie to zadzialalo:P bo wiesz, jak komus sie nie podoba to jak wygladam to niech sie nie patrzy :) poza tym rob sobie rytual przed lustrem codziennie rano i mow sobie ze jestes piekna. i mozesz sie postarac zeby przy swojej tuszy dobrze wygladac, np. nawilzaj skore, rob ladny makijaz, nos ladna fryzuje, kupuj ubrania odpowiednie w twoim rozmiarze i staraj sie np pasem robic talie i nos szpilki ktore optycznie cie wyszczupla :)

Gość taki pomysł...
poszukaj kogoś kto też ma jakieś problemy, np. jest nieśmiały albo niepełnosprawny - TO NIE MUSI BYĆ SEKS!!! tylko mały krok naprzód, który pozwoli Ci się otworzyć. Co o tym sądzisz?

Gość zielonamalina
tak, jak napisałam. Wstydzę się siebie, ale jednocześnie nie chcę niczego zmieniać. Ten temat służy raczej wyżaleniu się i anonimowemu samozlinczowaniu. Po prostu chciałabym wiedzieć, czy ktoś miał podobne problemy, bo wiem, że swoich nie uda mi się zwalczyć i nie pocieszajcie mnie, bo czuję się jak kretynka ;-)

Gość budrys32
No wiesz...jak ty tak możesz być zdołowana beznadziejnie...przecież młoda d....a jesteś :)

dobrze kretynko :P to raczej nie sa zmiany tylko pierdolki zeby sie poczuc lepiej ;) ale zal sie dalej, ja chetnie poczytam

Gość nibuibon
nie wiem, daj się wyruchać

Gość ale głupoty
Jeżeli jest facet który chce się z tobą .....(i tak wygwiazdkują ) to gdzie problem? Znaczy ze jesteś w jego typie. A co do mimiki i głupich zachowań podczas seksu, no cóż niech bierze ciebie od tyłu i problem z głowy. Poduszka nie wypapla że głupie miny robisz. A jak będziesz krzyczeć i piszczeć .... nie słuszałem zeby to przeszkadzało jakiemuś facetowi. Jeżeli wiesz że będziesz się nie miłosiernie nadzierać to zróbcie to w lesie(latem) tylko nie w ostoji zwierzyny bo tam zwierz ma mieć spokój i komfort.

Gość taki pomysł...
ZASŁOŃ MU OCZY SZALIKIEM

Gość ale głupoty
lepszy pomysł trzepnij go w głowę jak straci przytomnść to nawet nie bedzie wiedział co mu zrobiłaś :P