Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie jaaaa

Strach przed drugim maluszkiem

Polecane posty

Witajcie....zastanawiam się czy to jest normalne...mam wspaniałą córeczkę,którą kocham nad życie wkrótce kończy 3latka i razem z mężem myślimy o 2maluszku:) Jednak mnie zżera strach bo po pierwsze mam zaliczone poronienie a i poprzednia ciąża prawie od początku była zagrożona--ciągła walka o maluszka na szczęście okazała sukcesem...i dochodzi jeszcze jedna kwestia--czy podołam...mąż dużo pracuje--pomaga ile może ale to ja całe dnie jestem z naszym skarbem i czasem najzwyczajniej w świecie brak mi sił...mała jest bardzo żywiołowym malcem i są chwile w których chce mi się ryczeć bo mam dość... nie wiem czy podołam psychicznie...

hm moj synek tez niedługo skonczy 3 lata mąż dużo pracuje ja od niedawna wróciłam do pracy na 1/2 etatu i.... czekam jakies 3 lata jeszcze teraz jest czas dla mnie

ja za dużo czasu nie mam:( przyplątało się do mnie choróbsko i w gre wchodzi zabieg po którym może być bardzo cięzko zajść w ciążę

uuu no ale decyzje musisz podjąc z mężem czy dacie rade finansowo , fizycznie i czy psychicznie mąz cie wesprze

Gość nie umiem sama siebie terroryz
ja jak miałam podobne obawy jak ty to mam jedno i nie mam zamiaru sama siebie terroryzować dlatego, ze mam mieć na siłę drugie dziecko. Od kiedy to dziecko nie ma prawa żyć bez rodzeństwa.

taka sobie ja .... moja co prawda jest dużo młodsza ale mam ten sam dylemat co i ty poważne problemy z hormonami, boje sie czy donoszę ciąże ( bo 2 niestety sie nie udało ) i czas ..... byłam u kilku lekarzy i wszyscy mówią to samo a z drugiej strony chce 2 dziecko ....