Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusskaa 2666

Jak mam sie zachowac jak wroci do domu??????

Polecane posty

Gość martusskaa 2666
do domu i tak nie wejdzie bo klucz w drzwiach.A i tak juz za pozno nie wroci dzis na noc.Tak czuje.

Gość śnieżynkaaaa
oj oj oj należy sie porzadna szczera rozmowa :-( jak to nie wróci na noc i nawet zero powiadomienia o tym :-( sorry ale jak dla mnie to ten facet jest malo odpowiedzialny i dorosły :-(

Gość kajtuś
pomysl o sobie, zobacz co on z tobą robi? Tak nage stal sie taki? Czy juz wczesniej zachowywal sie w ten sposob? a moze inaczej cie ranił? Moze tym razem to ty powinnas odejsc.. masz 26 lat, pewnie chcialabys wyjsc za maz, miec dzieci ... on sie chyba jeszcze nie wyszalał.

Gość meldunek
jak zameldowany to trzeba wpuścic, jak niezameldowany to zadzwonić na policjęi pogonić

Gość martusskaa 2666
Jak tak tego nie zostawie.Nie pozowle zeby ktos mnie tak traktowal.Koledzy wazniejsi.Tak nie moze byc.

Gość kajtuś
Wydaje mi się, że jesteś słaba i on wie o tym. Masz naderwaną samoocenę i dawno nei czułaś się pewnie i bezpiecznie. Z nim tez się tak nei czujesz, a przecież o to chodzi w związku i powinien ci to poczucie bezpieczeństwa dawać. A co on ci daje? Zastanów się czy warto czekać na niego w tm mieszkaniu. On przeicez tak wlasnie mysli - ze bedziesz tam siedziec i czekac az pan i wladca wroci laskawie. Przykre to jest.

Gość mieszkanie na parteeezrze
to on mieszka u mnie.wogole nie liczy sie ze mna.Ma mnie gdzies.

Gość mieszkanie na parteeezrze
i co dalej go niema.Tel. wylaczony.