Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraaa16

Wredna Suka?

Polecane posty

Gość Sandraaa16

Mój problem? Faceci mają mnie za zwykła, wredną sukę. Po prostu się mnie boją. Wiem, był okres w moim życiu że każdego traktowałam jak zabawkę, porzucałam, bawiłam się uczuciami. Bardzo ich wykorzystywałam, wielu zraniłam. Dla mnie była to po prostu gra, zabawa, nie chciałam się angażować. Ale te czasy minęły. A etykietka pozostała...Da się ją jakoś zmienić?

No jasne. Wystarczy tylko zmienić środowisko.

Gość Sandraaa16
Wiem, to gdzieś we mnie chyba dalej siedzi.. Co do zmiany środowiska to dość trudne. Gdzie się nie pojawię tam znają mnie, właśnie z tej najgorszej strony. Bo zabawiałam się facetami z rozmaitych środowisk...

To może rozważ zmianę pracy, zamieszkania (jeśli nie masz niczego stałego)

a co da zmiana pracy jesli autorka tematu twierdzi, ze "to" ( zachowanie ) wciaz w niej tkiw. problem jest natury wewnetrznej a nie srodowiska ;)

Ale przecież przyznała, ze to już przeszłość. Ludzie się zmieniają

Gość Sandraaa16
Tak jest, ale pracuję nad tym. Co do zmiany zamieszkania to zawsze sobie mówiłam 'a co mi tam, i tak się wyprowadzę.' Jednak teraz nie potrafiłabym opuścić rodziny i moich przyjaciół, bo są dla mnie wszystkim. Tak więc to w ogóle nie wchodzi w grę. `Lubię sprawiać Ci ból. Sadystyczna kurwa ze mnie? Nie. Po prostu skrzywdzona kobieta `