Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucjusz Luks Siemanko

Pies czy kot?

Polecane posty

Gość o chryste panie /
koty to faktycznie skurwysynki taki. Ale psy śmierdzą...

Gość i dobrze
z dupy ci smierdzi i zyjesz

ja mam nadzieję, że zatrzymam sie na tych dwóch, które mam...

psy .... :D za kotami nie przepadam ... no może bardziej za kocurami ... wredniejsze :P

Lucek co Ci ta kotka takiego zrobiła? Ja mam 2 koty,owszem psocą ale za to jakie "gadatliwe" sa jak się wybiegają :D

osobiscie wole psy. Ale czy masz warunki na psa ? i czas przedewszystkim. Bo jesli to ma byc tylko kolejny mebel do domu to go nie bierz.

Gość ehhhhhh............
O ludzie kto wam powiedzial ze koty sa falszywe .... Ja mam kota kochane swtorzenie jest bardzo przytulasty i oddany w dodatku bardzo inteligentny i chetnie aportuje. Kladzie sie spac i wstaje wtedy kiedy ja ...... zreszta spi ze mna w lozku bo bardzo potrzebuje bliskosci czlowieka Wyczuwa nastroje ludzi i wie kiedy podejsc a kiedy omijac. Pozatym szanuje go za jego indywidualizm i wlasna tozsamosc nie chce nie da sie przytulac nie przyjdzie na kolana i nie chodzi przy nodze jak piesek ....... "robi to co chce i jest niezalezny" Wystarczy ze czlowiek wyjdzie z domu na kilka godzin a kot bardzo teskni i od progu wita domownika z radoscia. W dodatku wlasciciele kotow nie zanieczyszczaja trawnikow bo odchody pupili spuszczaja w WC .... uwazam ze powinien byc nakaz sprzatania kupek po psach. Zadnych sensownych argumentow przeciwko kotom ale coz tak to juz jest mowic cos a nie wiedziec o czym ...