xBlankax1 0 Napisano Luty 19, 2010 Witam. Zerwałam z moim byłym pół rok temu, praktycznie bez powodu, przestał do mnie przychodzić, nie proponował spotkań przez jakiś czas więc się wkurzyłam no i zerwałam.. A on mi powiedział że narazie nie chce mieć dziewczyny ale kocha mnie bardzo.. (wtedy w to wogóle nie wierzyłam, myślałamże to taka wymówka że może ma inną) chciał być tylko moim kolegą, ale ja tak nie potrafiłam bo za bardzo go kochałam no i zmieniłam numer aby szybciej zapomnieć, żeby nie pisał nie dzwonił... podałam numer tylko kilku osobom, ale niestety ktoś mu podał:/ i znowu pisał.. mówiłam mu żeby nie pisał bo chce zapomnieć o nim ale do nieo to nie docierało, i tak od sierpnia pisze z nim jako kolega z koleżanką, myśląc że on nic już nie cczuje do mnie, że ma inną... Ale przez ten cały czas nawet z żadną się nie spotykał ani nic.. i pisał do mnie prawie codziennie a od miesiąca zaczął do mnie pisać już coś więcej niż kolega... się pyta czy nadal mi się podoba, czy go kocham jeszcze, pisze mi mnóstwo komplemetntów... mieszkamy w tej samej miejscowości więc wszystko wiem o nim od kolegów i wszyscy mówią mi że poza mną nie miał nikogo... a ja nadal go kocham.. a jeśli on też coś jeszcze czuje to co ja moge zrobić żeby znowu chciał być ze mna? bo niby pisze do mnie tak miło i wogóle, ale nic o tym, czy wróce do niego...:/ Macie jakieś pomysły? Tak bardzo chciałabym znowu być z nim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach