Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowany maz

Moja zona nie potrafi gotowac

Polecane posty

Gość slonaa zupaa
lusia ale ty dzis pierniczysz

"jakos prawie sie rymuje ze skromnosc " językiem konwencji odwrotnie zaprzeczonej podwójnie i opozycyjnie trzy razy negacji, to owszem i proszę nie zaprzeczać konwencji!

cóż za kurtuazja, to może dobry moment, żeby zapytać, kiedy mnie odwiedzisz ocenić jak sie prezentuję na tle innych pasiaków?

OK, dziękuję za przemycenie informacji, w jakiej odzieży chciałbyś mnie wtedy zobaczyć. Postaram się przekupić klawisza. :-)

Panterko, kobieta też lubi mieć posprzątane i ugotowane, a jakoś tym społeczeństwo się nie interesuje. Jak kobieta chce mieć czysto, niech sobie posprząta, jak facet chce - niech żona mu posprząta, tak?

Gość znerwicowany maz
Juz po obiadku :o🖐️ wpadne tu pozniej ide teraz z synem na spacer :)

Gość nie zawsze może się
komuś chcieć ugotować 2 daniowy obiad ale wrzucenie frytek do frytkownicy i zrobienie do tego np. omletu na szynce bądź też wrzucenie pierorgów do gotującej się wody nie jest chyba wielką i czasochłonną filozofią? W dobie kryzysu nawet zupkę chińską można zjeść a nie karmić sie tylko suchym prowiantem ale jak ktoś ma nastawienie typu że nawet kanapki sobie sam nie zrobi bo od tego jest żona to niech sie nie skarży że głodny chodzi :(

Gość Jak zwykle
'gwiazdy' kafeterii wpieerdalają się w jakiś wątek i prowadzą dyskusję nie na temat.

Gość tez znerwicowany
i nastepna do odrzutu

Gość kobieta xxyyzz
sami sobie gotujcie, chyba dwie lewe rece to nei jest wasz problem!

Gość cafe afogato
współczuje takiej baby, może jest po prostu wygodnicka i leniwa franca ? urodziła synka to jej się wydaje ,że spełniła swój obowiązek a jeszcze jak siedzi na twojej głowie pasożyt jeden to ci współczuje.Acha żeby nie było jestem kobietą

Gość gość
to podwiń rękawy i gotuj sam. Bozia dała rączki przecież. Nie wiem na co sie uskarżasz...