Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sielskoanielska

nie cierpię seksu co robić?

Polecane posty

Gość sielskoanielska

zacznę od tego ze nigdy mnie to zbytnio nie kręciło. no może poczatki bo coś nieznanego itd. kiedys było czesto choc nei czesto miałam potrzeby... dziś mąż staje na głowie- wibratory, seksowna bielizna, i inne pierdoły a mnie seks nie kręci. wszystko było by ok gdyby nie fakt że zaczeliśmy starac sie o dziecko. kiedyś było raz w tygodniu i maż był usatysfakcjonowany i mi to odpowiadało. ale teraz kiedy w dni płodne trzeba kochac się niemal codziennie już nie mam siły. zwyczajnie nie daje rady wręcz boli mnie brzuch na sama myśl.ufff... męża bardzo kocham i świata poza nim nie widzę on ponoc też za mną ale ja nie mam potrzeby częstego współzycia :(

Pogadaj z nim! Nie możesz się tak 'poświęcać'. Mąż jak kocha, to zrozumie.

Gość sielskoanielska
słowo "ponoć" napisałam celowo bo nie chce pisać' mąż świata poza mna nie widzi" bo to dziwnie dla mnei brzmi ale jego miłości jestem pewna, jesteśmy bardzo szczęśliwi razem i ja wiem że tu nie chodzi o kogos innego, z resztą to ja mam problem bo maż uwielbia seks :(

Gość sielskoanielska
tez myśłałam o seksuologu... kurcze nie wiem co robić. kocham męża i nie chce mu sprawiać przykrości, ale czasami nie daję rady jak tylko zaczyna mnie dotykać i pieścić zwyczajnie zaczynam sie wk...

przecież to jest nienormalne staracie się o dziecko a ty nie lubisz seksu. Nic z tego nie będzie na kłamstwie nie da się budować szczęścia

Gość sielskoanielska
no cóż, tak myśłam że drugiego takiego dziwaka jak ja nie ma :(

Gość sielskoanielska
powiem inaczej, codzienne współżycie, czy też kilka dni pod rząd powoduje u mnie niechęć i wstręt do seksu :(

Gość kocham te verde
Sprawa jest prosta, rozwiedź się znajdź faceta po czterdziestym roku życia. Najlepiej koło pięćdziesiątki, seks będziesz miała od święta a dziecko też może się pojawi z czasem ;)

to zróbcie sobie porządną przerwę ... gdzieś z 1-2 miesiące ... pod koniec może jakieś delikatne podsycenie ,, podteksty nakręcanie... i OGIEŃ !! ;)

"Pogadaj z nim! Nie możesz się tak 'poświęcać'. Mąż jak kocha, to zrozumie." tak jak maz kocha to bedzie jechal na recznym przeciez:P:/ ona powinna pogadac z seksuologiem.To nie jest normalne.Malzenstwo bez seksu nie bedzie funkcjonowac.

ale ja mam tak samo kiedys uwielbialam seks moglam sie bzykac 5 razy dziennie ale odkad staramy sie o dziecko (od lipca) jakos nie mam ochoty kocham sie z moim facetem tylko dlatego ze moze sie uda zero przyjemnosci tylko w glowie glupie mysli nie wiem co robic

moze w tym tkwi problem, ze zamiast jako przyjemnosc traktujesz to jako obowiązek, jakiś rytuał.. mysle ze seksuolog wam powinien pomóc, bo jak ktos wspomnial zwiazek opiera się również na seksie :)

ja mam 20 a moj facet 24 kiedys bylo cudownie ale od kad staramy sie o dziecko sie tak porobilo

chyba jakas blokada bo bardzo pragne maluszka ale nawet jak sie kochamy staram sie o tym nie myslec ale sie nie da