Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy medrzec

Lekcja zycia

Polecane posty

Gość prawdziwy medrzec

Większość grubasów nazywa osoby szczupłe wieszakami - zazdroszczą, próbują leczyć w ten sposób swoje kompleksy Grubasy które nie są takie przez chorobę tylko dużo żrą nie zasługują na szacunek - sami doprowadzili się do takiego stanu Grubasy nie mogą być piękne - niektóre grubasy mówią, że grube może być piękne, w ten sposób próbują podnieść swoją samoocenę, tylko fetyszyście lub innemu grubasowi którego nikt nie chce mogą spodobać się wały tłuszczu Otyłość to choroba - osoby które chorują i są takie nie z własnej winy powinno nazywać się puszystymi, zdrowe osobniki które po prostu żrą spaślakami Pieniądze się liczą - dlaczego mam być z kimś kto nie daje od siebie nic oprócz seksu ? Seks to podstawa związku - jego brak doprowadza do zdrad Większość dziewczyn to wcale nie są plastiki - wymyśliły to blade, pryszczate, zdesperowane prawiczki których nikt nie chce Większość facetów wcale nie myśli penisem - wymyśliły to zdradzone ofiary losu które służyły jako worki spermy, krótko mówiąc były naiwne i dały się wykorzystać Rozmiar penisa ma jako takie znaczenie - są zabawki które mogą zrekompensować małego penisa, niestety w rękach nieudacznika i tak będą bezużyteczne Wygląd ma znaczenie - fajny charakter nie nadrobi ładnej twarzy, to jest po prostu gadka innych brzydali

Gość treser kupy
zgadzam sie ze wszystkim spaslaki i tak beda swoje gadaly :classic_cool: to juz nie sa ludzie, oni mysla tylk o jedzeniu :classic_cool:

badz chociaz konsekwentny :o bo najechales na grube kobiety, ale malych psiktasow to juz bronisz jakimis zabaweczkami i sztuczkami co to nadrobia - kompleksy i teraz sobie odbijasz? bo tak to wyglada.

a ja widzialem dziewczyne z mala nadwaga ktora tak uroczo wygladala ze wiele szczuplych dziewczyn mogloby jej zazdroscic ;)

Gość prawdziwy medrzec
Lekka nadwaga a otyłość to dwie różne sprawy. Co do mojego penisa to ma 16cm i nikt nie narzekał jak na razie. Doczytaj do końca o tych "zabaweczkach", napisałem chyba, że jak ktoś jest nieudacznikiem to i tak mu nie pomogą.

" są zabawki które mogą zrekompensować małego penisa," czepiam sie? niech bedzie konsekwentny. grubaski nie sa fajne, ale i normalnego penisa zadna zabawka nie zastapi. a osoby grube sa poprostu chore - chore psychicznie. watpie ze ktoras z nich chce tak wygladac - nie uwazacie? to sie nazywa emocjonalne zajadanie.

Gość prawdziwy medrzec
No i muszę przyznać, że lekka nadwaga nie jest zła jak kobieta ma to ładnie rozłożone.

Gość prawdziwy medrzec
Skoro świadomie się tak obżerają to dlaczego miały by nie chcieć ?

ta byla na granicy nadwagi wlasciwie, spore uda, oponka itp ale buzke miala tak urocza, wydawala sie tak bezbronna i dobra ze moglem tak na nia patrzec caly dzien :P

ze co? wypraszam sobie. btw dlaczego ktos kto ma poprostu inne zdanie na ten temat i nie szydzi z osob otych tylko je zwyczajnie szanuje jako ludzi bo na to zasluguja, jest okrzykniety grubasem? :| zaskocze cie ale pare lat cierpialam na anoreksje i daleko mi nadal do grubaski

porozmawiaj z nimi tak szczerze. zadna ci takiego czegos nie powie. akurat w tym temacie mam spora wiedze. zadna z nich nie chce byc gruba, ale potrzebuja zwyczajnie terapii. oczywiscie przy polskiej mentalnosci rzadko kto sie chce udac do psychiatry badz psychologa bo odrazu ludzie mysla nie wiadomo co.

Gość prawdziwy medrzec
Wątpię byś patrzył na buźkę gdyby miała zwisający do ziemi brzuch i byłaby szersza w barach niż tyłek mastodonta. A o takie osoby mi właśnie chodzi. Niech sobie będą grubi, tylko po co obrażać tych szczuplejszych ?

tego tez nie rozumiem. ale moze z tych samych powodow dla ktorych ty obrazasz ich.

mysle ze normalny, znajacy swoja wartosc szczuply czlowiek nie wezmie sobie do serca takich tekstow jak to mowisz "grubasa". A i otylych nie ma powodu odrazu tak obrazac i zniewazac :) Albo przejrza na oczy albo dalej beda zyc swoim zyciem z kilogramami na plusie. Wiecej dystansu do siebie i innych ludzi jest lekarstwem na te wszystkie lub przynajmniej wiekszosc wymienionych podpunktow :)

jak sie siedzi ,i wyzera cukierki dla klijenta w biuze i jest sie tego swiadomym ,to chyba cos nie tak albo nie chce ugotowac ,bo w necie sie siedzi i żre fast food to jak to sie nazywa?

Gość prawdziwy medrzec
Nie tak dawno w liceum moja koleżanka była oblegana przez grupę grubasów. Nazywali ją wieszakiem i szkieletem, gnębili i poniżali jak tylko się dało, kompromitowali ją przed resztą klasy. I powiedz mi za co ? Zawaliła przez to rok szkolny i psychiatra kazał jej zmienić szkołę. Gnębicielom nic nie zrobili.

Ah.. no to takim mozna jakos zripostowac. Ale nie trzeba odrazu uogolniac :)

ty robisz to samo, szydzisz i obrazasz osoby otyle :o to po co sie nas pytasz - sam doskonale znasz odpowiedz na te pytania co zadajesz bo sam tak robisz:o

Facet, Ty masz deprechę. Nie każdy może być szczypły. Ja należę do tych o rubensowskich kształtach. My też jesteśmy kochane, uwielbiane, uważane za najpiękniejsze kobiety na świecie. Trzeba też odróżnić jak to powiedziałeś wieszaki od anorektyczek i szczupłych kobiet. Wieszaki i anorektyczki powinny się leczyć, natomiast prawdziwe szczupłe kobiety to teraz prawdziwe "białe kruki". Ale wracając do tematu grubasów. Nie wszystkie grubasy są grube, bo żrą. Wydaje mi się, że powinienieś poczytać sobie trochę. Każdy z nas jest inny. Najcześciej winna jest przemiana materii, sposób odżywiania się, brak ruchu i choroba. Nie można tak wszytskich zamknąć do jednej szuflady. Bardzo często przyechodzę koło miejsc serujących "szybkie jedzenie". Ile tam widzę szczupaków, którzy obiadają się do granic możliwości tym świństwem. Te szczupaki, niedługo dołączą do nas grubasów. Co do kolejnego tematu.. musiała Cię jakaś kobieta staszliwie zranić, skoro wysuwasz takie teorie. Rozmiar penisa nie ma najmniejszego znaczenia. Ważne, aby zaakceptować właścieciala i jego penisa. Wygląd nie ma znaczenia. Ważny jest środek. To co ładne jest z zewnątrz nie zawsze jest takie same w środku. I odwrotnie. Jak wyobrażasz sobie życie z piękną kobietą u boku, gdy wygaśnie namietność a pozostanie szarość życia, a Ty nie będziesz miał o czym z nią porozmawiać???

Gość prawdziwy medrzec
Obrażam ich bo oni obrażają mnie, nie na odwrót. Jak idę z moją dziewczyną i mijamy grupkę otyłych to NIEMAL ZAWSZE za sobą słyszymy coś obraźliwego. Strasznie zakompleksiona się zrobiła, ciągle mnie pyta czy wszystko jest ok, czy piersi nie są zbyt małe albo czy nie jest zbyt chuda.

Gość prawdziwy medrzec
To ty powinnaś przeczytać pierwszego posta jeszcze raz. Wspomniałem w nim o ludziach chorych. Reszta to typowa gadka odrzuconej kobiet która czeka na księcia z bajki i wmawia sobie, że wygląd nie jest ważny. Otyłość to choroba, choroba nie może być piękna. Moja dziewczyna nie jest wieszakiem, ma świetną figurę a i tak jest poniżana przez grubasów.

Gość prawdziwy medrzec
ma 176cm wzrostu i waży 56kg

Ale Ty juz gadasz farmazony.... A PFFFFFFFFF ja jakos codziennie chadzam ulicami warszawy i jeszcze zadna banda grubasow mnie nie zwyzywala. to oczywiste jak swiat ze one sa raczej sto razy bardziej kompleksione, tym bardziej jak przechodzi obok fajna szczupla laska. no chyba ze Twoja dziewczyna faktycznie ma jakas anoreksje..

oczywiscie ze wyglad nie jest wazny. tylko facet musi troche doswiadczenia zyciowego nabrac i dojrzec do tego. testosteron troche oslabnie, przejedzie sie pare razy i mu przejdzie. aczkolwiek predzej bedzie sie za innymi ogladal

Gość prawdziwy medrzec
no to może ja mam jakiegoś pecha i moja dziewczyna działa jak magnes na zakompleksionych grubasów którzy próbują podnieść sobie samoocenę czyimś kosztem. na ognisku jedna gruba "koleżanka" jej powiedziała żeby się nie uśmiechała bo ma okropny uśmiech. wydusiłem to z niej niedawno i musiałem ją długo przekonywać, że jest piękny :/