Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociaraax33

do mężczyzn .

Polecane posty

Gość Kociaraax33

dlaczego mężczyźni juz w wieku mniej wiecej 30 lat zwracają uwage na dziewczyny w wieku 16 - 17 lat . ? oczywiście , to jest przyjemne jak zwracają na ciebie uwage . ;) ale na pewno nie jak drą sie na całe miasto i gwiżdzą . :| ostatnio szłam to stała gupa facetów i jeden do mnie ' to co teraz gwałt ? ' i ja sie zastanawiac jak mam na takie cos reagowac . ? czy mam sie zacząć bac czy śmiać sie z tego .. a na dyskotece to już całkiem żadnych skrupułów nie mają , podchodzą i poprostu łapią za tyłek i nachalnie obmacują . ;| zastanawiam sie dlaczego starszych facetów tak bardzo pociągają młodsze . ? :)

mam ci wylozyc tutaj cala psychologie ewolucyjna i roznice plci, funkcjonowanie mozgu? czy wystarczy ci jedynie - faceci poprostu tak maja

Gość Kociaraax33
' faceci tacy są ' - ale ja to już wiem . tylko zastanawia mnie to , po co oni to robią . ? przeciez nawet żadnej korzyści z tego nie mają skoro jak np obmacują dziewczyny w wieku ponieżej 18 lat , to prokurator i więzienie - przeciez to pod molestowanie podchodzi . jak by tak trudno było znaleźść ' chętną ' mniej wiecej w ich wieku .. ;)

Gość Kociaraax33
młode ciało .. no okey zgadzam sie . no ale za tym sie ciągną konsekwencje . tylko , ze tak jest .. co młode to głupie i naiwne , i jak facet mówi , ze jest piękną księżniczką to tak naprawde myśli tylko o tym kiedy wkoncu zdejmie majtki , albo od razu przejdzie do konkretów . :/ nie powinno sie tak wykorzystywać dziewczyn w tak młodym wieku , które jak kazdy wie są łatwo wierne . :x

w ich wieku ,galerianek nie bylo? gdyby malolaty sie szanowaly? reszte mozesz przemyslec moze sama sobie odpowiesz na to pytanie

no nie powinno..no i co? zdrad tez nie powinno byc, ojcow alkoholikow czy matek bijacych dzieci. ale czasami inne rzeczy biora gore. w tym przypadku zwykle instynkty

zacznij ubierac spodnie i nie za obcisle bluzki i tyle. wiecej nie trzeba jak ci to tak bardzo przeszkadza.

Gość Kociaraax33
wychodzi na to , że jeżeli sie nie szanują ( są 'szmatami' ) to mają to , na co zasłóżyły . !? ;\ ale ubiór to połowa kłopotu , jak wracam z treningu w dresach to jest to samo . ale zgodze sie np , miniówki i obcisłe bluzeczki tez robią swoje .

nie jak na gwizd ,reaguja i sie jebia po katach to sa krolewnami

Gość Kociaraax33
mam 17 lat i jakos mi sie nie zdażyło uwieść jakiegos 30 latka , to jest dla mnie wręcz ochydne .

Twoje pokolenie zachowaniem ,daje przyzwolenie na to ze jestes inna dziewczyna to sie szanuje

nie to ze zasłużyły, one tego poprostu chca

Gość Kociaraax33
okey , w moim wieku duzo dziewczyn jest podobna do typu ' galerianek ' , szmat itd . kilo tapety na ryju , ze łopatą da sie skrobać . :D duzo jest także materialistek , które patrzą na rzeczy materialne , jak kasa , samochód . . . ale faceci nie są tacy święci . ! :P bo to oni wmawiają młodym dziewczyną jakie to są piękne , wyjątkowe , jedyne .. poprostu rozkochują je w sobie . ich cel jest tutaj wyłącznie jeden - zaciągnąć je do łózka . a jak juz sie uda , rzucić jak szmate , zostawic .. i nawet ich sumienie by nie gryzłoo . :|kobiety to nie przedmioty , czy jakies rzeczy , tez mają uczucia . i pomimo tego , że zgrywają wielkie ździry tez coś czują .. i faceci nie powinni postępowac tak nawet jak dziewczyna jest łatwa , naiwna .. bo myślą ze na to ' zasłóżyła ' a to jest tylko ich przykrywka . !

bo to nie sa faceci,a one nie sa kobietami jedno drugiego warte ,paniatna?

no bo faceci do tego takiej wagi nie przykladaja. dla nich to jest takie ot.. przespac sie nic wielkiego. kobietom zalezy na zasobach i zaangazowaniu na to leca - faceci chca seksu i skutecznie to wykorzystuja i udaja zaangazowanie tak samo jak facetom zalezy na seksie i wygladzie i na to leca - kobiety chca zaangazowania i zasobow. i umiejetnie to wykorzystuja poprawiajac sobie i dbajac o wyglad. rozjasnilam cos?

Gość Kociaraax33
w sumie to może racja . :) ...

proste i logiczne kobiety chca zaangazowania (czyt milosci) i daja za to seks. faceci to wiedza i udaja zaangazowanie i dostaja to co chca czyli seks.