Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemyslenia nad zyciem

mam dosyc przepychanek z moim facetem

Polecane posty

wiecznie jest tak samo...ostatnio sie troche psuje miedzy nami...mowie mu ze sie nie stara juz tak jak kiedys...ze jesli facet sie stara o kobiete to pozniej to jest odwzajemnione...ale do niego to nie dociera i mowi do mnie czy ja sie staram? I tak w kolko jest...zadnych postepow...on nic nie zrobi bo uwaza ze to ja powinnam zrobic....jest mi zle:(

dla mnie to nie jest e tam:(

witamy w prawdziwym swiecie :D pierdolniecie mocno boli, ale kazda to przechodzi. lacze sie w bolu :)

Gość ihaaa43787769879060980
zagroz mu odjesciem mzoe wtedy sie postara albo zajmij sie swoim zyciem,a jego traktuj,jakby go nie bylo,pwoodzenia :) Po co kogos zmuszac jak mu sie starac nie chce? :P

druga rade popieram, ale pierwsza nie - bo jak zagrozisz odejsciem to potem musisz odejsc. a jak nie masz zamiaru to lepiej nawet o tym nie wspominaj.

ale jak w moim przypadku zajme sie swoim zyciem to on stwierdzi ze mi juz nie zalezy...widzimy sie prawie codziennie itp..nie wiem jak cos takiego zmienic?

Gość shgfgh5yu
no to powiedz,co dokaldnie chcesz,zeby on robil. I jak ty sie teraz 'starasz'. Bo tak to operujemy mglistymi pojeciami.