Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia218

spóźiony okres, ból po prawej stronie pępka

Polecane posty

Gość Julia218

witam. od jakiś 9 dni spóźnia mi się okres, wczoraj miałam cały dzień wzdęcia ...przy ucisku boli mnie i czuje twarde po prawej stronie pępka . co to może być?! pomocy bo wariuje ;( płacze dzien i noc nie wiem co robic:(

Gość cacy cacy
moze masz wyrostek robaczkowy?

Gość Julia218
a czy wyrostek boli przede wszystkim przy ucisku ? i spóźnia się aż tyle okres ?:(

Gość czrno czarni
Ciaza pozamaciczna.

Gość Julia218
co ?!

Stan prosto i unies zgieta w kolanie prawa noge,jezeli bol bedzie dosyc mocny to znaczy ze to wyrostek. Bol umiejscowiony tak wysoko,to raczej nie zwiazany z ewentualna ciaza.

Gość Julia218
myśle, ze to nie jest wyrostek. bo przy wyrostku ból wzrasta z godziny na godzine. a mnie boli tylko przy ucisku i czuje takie jakby wypuklenie.

Gość Julia218
hmm, mysle ze to nie jest wyrostek. bo przy wyrostku ból wzrasta z godziny na godzine. a mnie boli tylko przy ucisku i czuje takie jakby wypuklenie.

Gość taki on 17392603
http://s2.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/index .php?mode=view&user=4716942 to jest adres pola pokazowego w mojej grze , proszę wejdźcie i oceńcie najwyższą oceną.(jest na samym dole ekranu) bardzo mi na tym zależy a dla was to żaden problem ;p z góry dzięki

Calkiem mozliwe,ze to przepuklina pepkowa,tutaj nie ma co gdybac tylko spadac do dochtora,nikt na odleglosc nie postawi diagnozy,ale jedno Ci powiem ,ze ten bol nie ma zwiazku z domniemana ciaza,a co do spozniania sie okresu ,to nie badz zdziwiona ze az tyle sie spoznia,przeciez bywa i tak ,ze wcale nie musisz go dostac w danym miesiacu. Spokojnie,daj na luz i pofatyguj sie do lekarza.

Gość doktor w tv powiedział
że takie bóle u kobiety współżyjącej, mogą a na pewno są objawamy ciąży pozamacicznej. Jeśli jesteś dziewcą nierusaną, to weź na przeczyszczenie ...

Gość Julia218
a zdarzyło wam sie kiedyś że okres was ominął w jednym miesiącu a w następnym pojawił się normalnie? paranoja....

Gość 11 lat już miałam wszystkie
idź do lekarza, zarówno ciąza pozamaciczna jak i wyrostek mogą cię zabić

Gość Julia218
ciąża pozamaciczna jest bardzo rzadko spotykana...poza tym współżyłam z chłopakiem z prezerwatywą jak zwykle i powinno być wszystko ok... strasznie sie denerwuje może to przez to to spóźnienie okresu ... :/

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
rzadka to jest jedynie sraczka, możesz się o tym przekonać, tak mówiła moja siostra, i zmieniła zdanie, jak bryknęła grabażowi spod łopaty, po ciąży pozamacicznej.

Gość Julia218
ehhh... juz sama nie wiem co robić. w sumie to wykluczam ciąże, ale strasznie się stresuję i boje ;/ paranoja ! nie wiem dlaczego tego okresu wciąż nie ma

Gość etylina 96
" Julia218 a zdarzyło wam sie kiedyś że okres was ominął w jednym miesiącu a w następnym pojawił się normalnie? paranoja..." ja tam mam co najmniej dwa razy do roku 🖐️ poza tym - jak masz jakiś stan zapalny czy ogólnie chorobowy w organizmie, to może zdarzyć się tak, że okresu nie ma.

Gość Julia218
co? jak to dwa razy do roku ? to niemożliwe... choć chciałabym być teraz też w takiej sytuacji ;/ bo żyje w takim stresie jak nigdy...

Gość etylina 94
zawsze dwa któreś, nie wiem, chyba losowo wybrane miesiące, nie mam okresu. nic nie ma wtym dziwnego. zamiast sie stresoac, to idz do lekarza.