Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nic nie wiem

Kogo mam wybrać?

Polecane posty

Hej mam taki problem i nie wiem co zrobić :( z moim obecnym facetem jestem rok. Mój byly pisze do niego i twierdzi ze nadal mnie kocha:( było mi z nim dobrze ale zerwał ze mna z głupiego powodu:( jak do mnie pisze to coś ciągnie mnie do niego nie wiem czy go nadal kocham :( walczy o mnie i pisze do mojego obecnego faceta. Tylko że on pisze cały czas z jakimiś laskami i sie spotyka i mówi im rózne komplementy nie wiem co mam myslec i co zrobic mam matlik w głowie:( pomozcie mi:(

Gość VaporX83 duch
a kogo obchodzą twoje wydumane problemy ,won z tego forum tłusty wieprzu

Ja nie wiem co czuje do byłego ciągnie mnie coś do niego ale go nie kocham. Kocham obecnego faceta. Mój były był wspaniałym facete ale zerwał ze mna i stwierdził ze wróci za kilka miesiacy taka przerwa na 5 minut zeby mogl sie wyszalec ja znalazlam nowego faceta i on naglke twierdzi ze mnie kocha;/

Do VaporX83 duch; jeśli cie to nie obchodzi to nie pisz japierdole kaze Ci ktoś ? nie chcesz nie czytaj i nie wypowiadaj się!!

taaaaa, teraz twierdzi, że kocha, będzie Cie miał, to znów postapic moze jak ostatnio... to syndrom zdobywcy, ma Cię inny, a on chce to rozpieprzyć, nie warto wg mnie, skoro była mu potrzebna przerwa na puszczanie sie z innymi laskami i wyszalenie, to nic dobrego Cię przy nim nie spotka, człowiek czesto nie potrafi docenić tego co ma w danej chwili...

ale zauwazyłam, ze nic nie piszesz o tym obecnym, czujesz cos do niego? bo wiesz, facet tez załsuguje na szczere uczucie a nie zapychanie miejsca po tym drugim... ps. nie ma za co

Mój były próbował mnie zmienić. Mój obecny facet Kocha mnie za to jaka jestem itp Kocham go chociaż ostatnio czesto się kłucimy:(

Ok, kiedys go kochalas i to on zerwal wiec nic dziwnego ze cie do niego ciagnie. Ale czy warto? Czy z tym jest ci zle? Juz ponad rok minal od kiedy bylas z tamtym, daj sobie spokoj! Zerwal wiec niech ci teraz nie wmawia ze cie nadal kocha, jakby kochal nie konczylby tego co bylo miedzy wami! A rownie dobrze on moze chciec tylko rozwalic twoj nowy zwiazek, a jak wybierzesz jego to wtedy nagle mu sie odwidzi:p

a dlaczego on chce sie klocic? (mam na mysli tego twojego obecnego) Poniewaz wszystko go wkurza bo boi sie ze z niego zrezygnujesz...

mnie moj byly tez chcial zmieniac kiedy z nim bylam, a po 1,5 roku napisal i chcial nadal sie umawiac! Jednak zostalam przy tym chlopaku z ktorym bylam i nie zaluje!

Wiesz czasami porownuje go do byłego. Nie jest taki stanowczy jak tamten czasami mnie to denerwuje ze jest mu wszystko obojentne. Ale go kocham i to bardzo eh sama nie wiem co mam myśleć:(

Nie wiem co mam zrobić od kad napisal do mojego faceta mysle co nas laczylo co razem przezylismy :( i rana sie otwiera!! ;(

Gość fgbg
spokojnie zaraz ci powiem którego wybrać,który ma dłuższego?

Ja zostalam przy tym z ktorym jestem teraz:) Z czego sie bardzo ciesze , chociaz tez mnie czasem drazni, ale kazdy czlowiek ma wady:) A co do tego bylego to bylo tak ze nie odzywal sie do mnie przez 1,5 roku i nagle napisal eska, mial dziewczyne... Wmawial mi ze nadal mu zalezy, ze kochal tylko mnie, ze z ta juz nie jest tak samo, a kiedy nie zgodzilam sie do niego wrocic, to nagle zmienil zdanie. Od razu przestal pisac, zaczal byc inny... Wysmiewal sie z mojego chlopaka. I jeszcze pogorszyl troszke stosunki miedzy mna a moim chlopakiem...

Gość fgbg
co się tak denerwujesz?chcem ci tylko pomóc

Ale czemu nie napisal do ciebie? Dziewczyno olej go! Zyj tym co jest a nie wracaj do przeszlosci

Mój były robi dokładnie to samo pisze do mojego faceta i twierdzi ze o mnie walczy pisalam z nim eski jakis pol roku temu odezwal sie chcial sie pogodzić ale ja nie chcialam powiedzialam mu ze to co bylo miedzy nami juz nie istnieje i ze sam to rozpierdolil ;/A on nadal twierdzi ze mnie Kocha ze zadna nie jest taka jak ja;/

ja bym nawet o nim nie myslala! Moj jak ze mna zerwal to rozpowiadal ze jestem kurwa... A potem nagle mnie kocha??? Śmieszne

i własnie o to Ci chodzi, o to zeby Ci namieszac, a im wiecej bedziesz myslała o byłym, tym bardziej nie bedzie Ci sie układac z obecnym.

dokladnie, teraz ty tylko myslisz o ex, a twoj obecny schodzi na dalszy plan

najlepsze rozwiazanie to powiedzenie obecnemu o swoich "dylematach", jesli facet ma jaja, to twoje problemy znikna od reki

widzisz, posłuchaj madrych rad kolezanki która podobnych zachować doswiadczyła;) jeszcze jakies pytania:)?