Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nic nie wiem

Kogo mam wybrać?

Polecane posty

Gość fgbg
gdyby byłe nie byłyby kurwami to niebyłyby byłymi

i z tego powodu sa te klotnie... Teraz w tym obecnym wszystko cie denerwuje, myslisz jak to bylo z tamtym...

mam traki mentlik w glowie:( mojemu obecnemu facetowi powiedzialam o tym i on powiedzial ze rany sie otwieraja i probuje wrocic do tewgo co bylo i ze nie warto ze mnie zranil

I ma racje! Widac ze ten twoj obecny cie kocha, nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz?

Gość .M.A.D.Z.I.U.L.A.
Zostan przy tym obecnym a tamtego olej:)

ja rozumiem, że zaczełas wracac do wposmnień, ale miej godność:) masz faceta który Cię kocha, a po drugiej stronie jest Twoj były, który Cię zostawił zeby sie wyszalec :o no przeciez wszystko jest jasne, sama wpedzasz sie wiec niepotrzebnie w takie rozdarcie. przestań rozmyślac, napisz byłemu, zeby dał Wam spokój, bo jest Ci dobrze i nie potrzebujesz go do szczescia i ciesz sie zwiazkiem, w którym obecnie jestes,o ile kochasz, kłotnie zawsze jakies beda, nie ma zwiazków idealnego.

Gość .M.A.D.Z.I.U.L.A.
jeszcze mu napisz ze twoje serce nalezy do tego obecnygo a o nim juz wogole nie myslisz

Po cholere sie on odezwal gdybys nie miala w glowie trocin, to bys zadala inne pytanie - po cholere sie nad tym zastanawiam i nim sobie zaprzatam glowe?

Gość fgfg
wybierz tego który ma dłuzszego

Napisał mi że nie chce już ze mna być wczesniej pisał do mojego faceta ze mnie kocha i ze tak bede jego... nie rozumiem go wogóle..

Każdy mi to mówi ale co zrobić jeśli coś mnie ciągnie do niego? to jest takie trudne do tej pory jego słowa mnie bolą.

zawsze ciagnie do tego gorszego... Twoj wybor... jesli wybierzesz zle potem ty bedziesz ponosic tego konsekwencje! Jesli wybierzesz tego bylego to uwierz mi ze do tego z ktorym teraz jestes powrotu nie bedzie