Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufffsyyka

Dla tych co lubią ćwiczyć pytanie małe

Polecane posty

Gość mufffsyyka

Czy ćwicząc jakieś 3-4 razy w tygodniu (fitness+siłownia) i dodatkowo wieczorem biegając trochę z psem jestem w stanie nie schudnąć lecz spalić tłuszcz i nabrać mięśni? Wkurza mnie mój brzuch i boczki, chciałabym go wyćwiczyć. Przez jaki okres czasu bym musiała chodzić aby spalić tłuszcz? Nie chcę mieć żadnego kaloryfera tylko płaski normalny brzuch. Nie wiem- 2 miesiące takich ćwiczeń? Piszcie.

Gość destruction girl
to zależy, ja np chodziłam rzadziej bo raz w tygodniu i to raczej nie miało efektu. 3-4 razy to już jest ok zwłaszcza jeśli ćwiczenia są wyczerpujące. nie wiem jaki masz brzuch, jeśli to tylko tłuszczyk to z brzucha spalisz w ok 2 mce a jeśli boczki (najtrudniej się ich pozbyć) to nawet i ze 3 mce. Mogę się mylić. Niech się wypowie ekspert.

Gość mufffsyyka
plis

Gość dfghfdghfdghfdghdfghd
Chudnięcie to właśnie spalanie tłuszczu. Jeśli chodzi o płaski brzuch podstawą jest dieta wysokobiałkowa - to 90% sukcesu, ćwiczenia stanowią pozostałe 10%. Z boczkami jest podobnie - przede wszystkim musisz ograniczyć węglowodany. Dopiero kiedy połączysz dietę z ćwiczeniami możesz spodziewać się efektów - celowałabym bardziej w okres ok. 3-4 miesiące. Oczywiście pod warunkiem, że ćwiczyć zamierzasz już zawsze - niekoniecznie 3-4 razy w tygodniu, później powiedzmy 1-2 i musisz kontrolować przede wszystkim ilość spożywanych węglowodanów. Inaczej efekt będzie chwilowy.