Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka251291

Mamy razem dziecko,on deklaruje mi miłosc a ciągle mnie okłamuje!

Polecane posty

Gość ewka251291

Witam. Pisze bo potrzebuje pomocy. Jestem z moim chlopakiem- narzeczonym juz 2 lata. 4 miesiace temu urodzilam cudownego synka. Moj chlopak deklaruje mi milosc az do smierci,planujemy wspolne zycie. Nie mieszkamy jeszcze razem. On pracuje do pozna,rzadko sie widujemy. Jesli juz przyjedzie to wieczorem i tylko po to zeby sie przespac. Ostatnio znalazlam w jego telefonie smsy niby od chlopaka z czego pozniej okazalo sie ze to dziewczyna ktora poznal w pracy. Oczywiscie nie powiedzial jej o tym zze ma dziecko i dziewczyne. Pisal z nią o seksie,o spotkaniu,prawil jej komplementy. Zachowal sie jak swinia. Zostawilam go po czym on zaczal mnie szantazowac ze jesli go zostawie to on sie zabije bo nie bedzie mial dla kogo zyc itd. To juz nie pierwsza sytuacja w ktorej odkrywam jego flirty,wczesniej pisal ze swoja eks i z jakimis niby kolezankami. Nie ufam mu,chodzi sam na dyskoteki a mi mowi ze jest zmeczony i idzie spac. Nie potrafie sie z nim rozstac. kocham go ale boje sie ze jesli go zostawie to on sobie cos zrobi albo i mi.. Bo jest nieobliczalny. Bylam w 7 miesiacu ciazy jak rzucil do mnie telefonem.. na szczescie dostalam w zebra. Kilkanascie razy szarpal mnie za wlosy. Pozniej przez tydzien ganial z kwiartami i blagal o przebaczenie,a ja glupia naiwna wybaczylam mu. Boje sie ze juz nigdy nie znajde swojej drugiej polowy,ze nikt mnie nie zechce bo mam dziecko. Ale ja juz nie potrafie tak zyc. z jednej strony bardzo go kocham a z drugiej on mnie strasznie krzywdzi. Jak mam mu powiedziec ze to koniec? Co mam zrobic? Pomózcie!!!

jestes strasznie głupia jesli nie chcesz od niego odejsc bo biosz sie byc sama.myslisz ze bedzie lepiej,byłas w ciazy a on mimo wszystko przejawiał przemoc fizyczna wobec ciebie to myslisz ze teraz bedzie lepiej.ja bym wiała gdzie pieprz rosnie,nie bedzie łatwo ale pomysl o swojej przyszłosci i dziecku.