Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jednaaaaaa

płeć dziecka a teściowa

Polecane posty

Gość taka sobie jednaaaaaa
Czy większość z was nie widzi róznicy pomiędzy dziurawcem, piką a suką?

Gość moje spostrzeżenia są takie
No proszę, połowie się nie podoba określenie 'dziurawiec' ale zapewne to te kobiety, które krzyczą najgłośniej, że określenie jest beee karmią CYCEM (nie piersią) :O

Gość robić z igły widłyto motto
przyświeca jak widać wielu matkom polkom!nie dla was dowcipy typu Monty Pytona(o ile wiecie co to jest...)z oburzenia byście dywan żarły,po prostu żal(to wasz język),szkoda słów ,skoro i tak nic nie rozumiecie,a wasz godność wisi na włosku,bo jak widać,wystarczy dmuchnąć,a już grzmicie!!!ha ha ha

Gość nie lubie tesciowej....
a gdyby twoja mamusia ci zwrocila w ten sposob uwage to bys zalozyla temat : plec dziecka a mamusia?.... po drugie okreslenie dziurawiec jest nie na miejscu...w koncu to twoja corka i gdyby twoja tesciowa na nia tak powiedziala to bys pewnie miala pretensje i kolejny powod do zalozenia durnego topiku...:( nieladnie...:(:(:(

Gość i później takie wymuskane
małe idiotki,reagujące histerią na np słowo dupa,idą do szkoły!stają sie pośmiewiskiem co inteligentniejszych,a niektórzy chłopcy chcą sprawdzić,czy ona rzeczywiście taka święta.....czasami udaje im sie to i owe cnotliwe lądują na bruku,cóż mamusia nie powiedziała do końca,jak wygląda życie,nie wyjaśniła subtelnej różnicy między dupą a cipą!a że inteligencja dziedziczona to i sama nie bardzo rozumiała kontekst....tak oto rodzą się tzw cnotliwe idiotki,przy których najlepiej używać 3 osoby!a zdawałoby sie relikt 19 wieczny....pańciowatość uwrażliwiona z głupotą urodzoną z niewiedzy,ale one i tak za to płacą!bo często nie rozumieją KONTEKSTU!

Gość lulupulupualua
Wlasnie widac wulgarny jezyk jakim posluguja sie "dziurawce" :D

Gość to sprawa kazdej kobiety
indywidualnie. Dla mnie okreslenie takie jest prostackie i tyle. Mozna bylo je uslyszec, przy nocnych rozmowach nawalonych facetow... a nie z ust mlodych, wyksztalconych kobiet oczekujacych narodzin :) Szokuje mnie to troche. Ale to nie moja sprawa jak kto o wlasnej corce sie wyraza ;)

Gość jdjsllojnbhhh
normalne przezwisko, nie wiem skąd tu tyle przewrażliwionych kobiet