Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona pomarańcza

gastroskopia-silny bol gardla

Polecane posty

wczoraj mialam gastroskopie i do tej pory w jednym miejscu bardzo boli mnie gardlo,od tego bol glowy i taka rozbita jestem,zoladek tez mi sie pogorszyl,czy jak mieliscie to badanie to tez Wam lekarz tak podraznil wszystko? czuje sie fatalnie:(

Mnie po tym badaniu bolało gardło przez kilka dni

Gość więc
Widocznie wtykając tą rurę uszkodzili ci gardło. A ból żołądka też nie oznacza nic dobrego. Leć do jakiegoś dobrego gastrologa.

Gość gastroskopia jest okropna
wspolczuje :( sama mialam to badanie dwa razy i do tej pory i niedobrze jak sobie pomysle, z tego co pamietam tez nie czulam sie za dobrze po tym wszystkim

Gość gośćMała
Miałam dzisiaj rano juz drugi raz, i okropnie boli mnie gardło nie mogę mówić i przelykac, orofarmax nie pomaga niewiem co mam robic

Gość martin44
Warto wg mnie zainwestować w coś z serii Sanity (polska marka). W domu mamy na tę chwilę model Pro Sanity. Sprawdza się. Nie ciągnie nie wiadomo ile leku, pod tym względem jest ekonomiczny. Mgiełka dociera dokładnie tam gdzie ma dotrzeć, nie zatrzymuje się na gardle jeśli tylko wyreguluje się cząsteczkę na mniejszą. Dla mnie oki, szczególnie polecam przy leczeniu zapalenia oskrzeli, bo sam to przechodziłem i gdyby nie inhalacja to myślę, że leczyłbym się zdecydowanie dłużej.