Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadluzonaaaaaa

Dlug za granica - potrzebuje porady

Polecane posty

Gość zadluzonaaaaaa

Hej moze ktos sie bedzie orientowal, zostawilam w UK dlug, musialam pilnie wrocic do pl, na poczatku placilam raty ale teraz to wszystko wymschnelo sie spod kontroli, dodatkowo nie jestem w stanie kontaktowac sie z bankiem w UK gdyz rozmowy sa za drogie. I tu moje pytanie, w UK wynajmowalam pokoj, lanlord mieszkal w tym samym domu. Czy ewentualnie komornik moze zajac jego rzeczy??? Ja nie posiadalam zadnych wartosciowych rzeczy, ani auta, ani nawet sprzetu rtv nic co bylo by mozna sprzedac. O ile wiem to komornik nie ma prawa zajmowac rzeczy lanlorda, mysle sie??

Gość bhy
nie powinien,ale jak masz meldunek w Polsce to Cie znajda,tym bym sie bardziej martwiła,a nawet jak niw masz to po ostatnim cie znajda

Gość bhy
do banku mozna wysłac meila albo list nawet

Gość snowwy
Nie wiedzialas zlodziejko, ze dlugi sie splaca? Gdybym miala twoje dane, od razu podalabym je policji brytyjskiej, oszustko jedna. Rozmowy za drogie? Co ty pierdolisz. Mozna wykupic na skypie abonament za 15zl i masz rozmowy do uk za darmo. Mam nadzieje, ze cie dorwa:O

Gość ytaka
Naprawde ci nie wstyd? :O Potem o Polakach taka opinia sie wszedzie wlecze - zlodzieje :-( Wyjedziesz gdziekolwiek za granice (nawet na urlop) i wszedzie beda patrzec na ciebie jak na potencjalnego zlodzieja. No i dlaczego przez takie jak ty, maja cierpiec uczciwi Polacy?

Gość Doo autorki tematu
wlasnie tacy nieuczciwi Polacy, jak ty autorko tego tematu psuja opinie innym porzadnym Polakom jak ci nie wstyd w ogole zakladac takiego tematu a co do tematu to jestesmy w Unii Europejskiej i jest miedzynarodowy przeplyw informcji wiec mysle ze beda cie szukac po pewnym czasie

Gość powodzeniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze Major ci pomoze juz ci pozyczyla kase na podroz;))