Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fefeczka

coś na katar?

Polecane posty

Gość Fefeczka

macie jakieś domowe sposoby na katar właśnie siedzę z opakowaniem zużytych chusteczek a nadal mam zatkany nos i ogólnie nieciekawie?

Gość gość

Ja będę podpowiadała Familino Pro z dożywotnią gwarancją. Full opcja czyli inhalator i irygator w komplecie. Można stosować do roztworów soli fizjologicznej ale też z lekarstwami przy poważniejszej terapii np. dolnych dróg oddechowych...co mieliśmy ostatnio okazję przetestować u naszego synka.

Gość Gość

My używamy w domu Familino, to jest włoski model na dożywotniej gwarancji. Dużo technicznych rzeczy masz na novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Podaje lek w dobrym tempie ma regulację można sobie dostosować aerozol do konkretnego leczenia.

Gość Gosc

Tylko z regulowaną wielkością cząsteczek bierzesz inhalator, bo chodzi o to, aby lek właściwie rozprowadzać w górnych lub dolnych drogach oddechowych. Wszystko zależy od schorzenia. Zacznij też się inhalować samą solą fizjologiczną, bo też robi robotę, że tak się wyrażę. A z tych lepszych urządzeń, które testowałem i które występują nawet w placówkach medycznych to zdecydowanie Novama Familino PRO Flaem.