Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podgladaczkaaaa

nabroiłam i...

Polecane posty

Gość podgladaczkaaaa

przyznaję się, zalogowałam się na jego facebook.. nigdy wcześniej tego nie robiłam więc nie wpadłam na to, żeby skasować historię, zacierać ślady itd.. no i w nocy przychodzi do łóżka mój facet i mówi- kochanie? ty sie logujesz na mojego facebooka? ja oczywiscie zdziwienie i mowie- co? jakto? ale dlaczego pytasz?yyy yyyy a on o dziwo!! - mnie to nie przeszkadza tylko sie chcialem zapytac, bo sie zdziwilem, ze na tym komputerze (akurat bylismy poza domem na weekend i nie byl to nasz laptop) jest zapamietany moj e mail w facebooku ale wstyd... nabroiłam wiem, ale nie chodzi o to tylko o to, dlaczego on sie nie zezłościł?? zawsze zwracał uwage na to, że jego poczta itd są jego i mam szanować jego prywatnosc no i robiłam to, podkusilo mnie raz jedynby i mnie przylapal, myslalam,ze bedzie mega awantura a on mnie przytulil, powiedzial,ze mnie kocha, zyczyl mi dobrych snow, pozniej rano tez milutki ehh... nie wiem co sie z nim stalo?? faktycznie nie był zły? ale jakto, zrobilam swinstwo wiem.. wykazalam sie brakiem szacunku dla jego prywatnosci a on nic

Gość rzeczywiście masz
teraz dylemat.Ale podły jest,weź ty mu zrób awanturę skoro on nie chce.

Gość podgladaczkaaaa
jej zaraz musicie mnie obrazac, nie mowie o nim zle, to wlasnie mnie jest wstyd ze tak zrobilam i dziwie sie dlaczego on nie jest zly czy wy musicie kazdego obrazac i bluzgac po kazdym? w zyciu rzeczywistym tez tak robicie?

Gość autorko jaki jest del tego
tematu ? Czego od nas oczekujesz ?

Gość po co mial robic
awanture skoro zastosowal lepszy chwyt. Wpędzil cie w takie poczucie winy,ze nie dosc ze sie dziwisz, dlaczego nie opierdolil to sama w sobie spalasz sie ze wstydu.

Gość słusznie się zastanawiasz
ucieszył się, że jesteś zazdrosna. nic nie wywąchałaś a on wie, że go kochasz i boisz się go stracić, więc przymknął oko.;)

Gość rzeczywiście masz
bo ty szukasz dziury w całym