Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Srututuutu

KROSTY

Polecane posty

Gość Srututuutu

Witam, mam 14 lat. Od jakiegoś pół roku mam krosty na pośladkach. Nie wiem czy są one spowodowane tym, że moja bielizna "nie oddycha" czy coś. Może znacie jakąś maść, która pomoże mi je zlikwidować. Mam ich dużo na całych pośladkach są one czerwone, więcej jest małych, ale zdarzają się i duże. Proszę pomóżcie mi coś zrobić, bo nie długo lato ; / I dodam, że zaczęły mi się pojawiać małe czerwone krostki na plecach (nad łopatkami) i na dekolcie, ale jest ich mniej niż na pośladkach.

Gość Srututuutu
No nikt z was nie miał/ nie ma takiego problemu ?! POMOCYYY !

Gość
yyyy no ja nigdy nie mialam niczego takiego w sumie nawet pryszcza na twarzy nie mialam ale ... chyba to cos dla dermatologa prawda ??? warto sie wybrac a nie pytac na kafe nawet jesli ktos mial i powie co mu pomogło to nie znaczy ze tobie nie zaszkodzi ...

Gość Srututuutu
Tak tylko jakoś tak głupio mi iść do dermatologa (faceta), bo jakoś nie mam na to ochoty. Nie wiem czy mnie rozumiesz !. Więc się pytam co stosujecie i po jakim czasie wam się to wyleczyło, a jak nie masz pojęcia na ten temat to nie odpowiadaj .!

Gość
wiesz co mała ... cmoknij sie w ten zapryszczony tyłek heh ja ci radzę a Ty za grosz kutury ... i NIE nie rozumiem dlaczego Ci się nie widzi ale to Twoj tylek i Twój problem !

Gość twojastarassie
A ja się założe, ze masz tyle pryszczy na mordzie, ze dupa mała . hahhaha !