Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybcia zabcia

proszę włącz

Polecane posty

Gość martaa*
Pokazałeś mi człowieka od wewnątrz, pokazaleś mi głębię samotności, zabrałeś wszelkie nadzieje, zawłaszczyłeś marzenia, uzależniłeś od Twojego dotyku... i już. i nic. i koniec. Gdzie Twoja wrażliwość? Gdzie TY byłeś?

Gość wtorek w środę a w piatek co
wystraszył się i zwiał może on się Ciebie boi oj nie ładnie wystraszyłaś go twój błąd bo jesteś kobiełką i posiadasz takie dwa miętkie no te coś i z tyłu też miętkie można się wystraszyć

Gość martaa*
udal się eksperyment? wnioski zapisane, sprawa zamknięta- nie da się więcej wycisnąć.. Tak, tak beznadziejnie wygląda kobieta na podłodze, niepotrafiąca wstać, umiejąca jedynie łzawić

Gość martaa*
Zawsze z Tobą rozmawiałam, często gdy nie miałam ochoty, gdy coś zrobiłeś.. Porozmawiaj ze mną, na spokojnie, wszytsko mi wyjaśnij, upewnij mnie, że już nie masz wątpliwości nie chcę cale zycie bać się, że zadzwonisz chcę mieć zamknięty ten rozdział, bez tego nie ruszę dalej

wynajmij płatnego morderce i będzie po sprawie jak chcesz to zrobię to dla Ciebie w ramach treningu i przygotowania do zawodu niech wącha kwiatki od spodu

Gość martaa*
cholera, nie umiem go skrzywdzić... ale to byłoby rozwiązanie ;) a umiesz skonstruować wehikuł czasu?

Gość martaa*
do dupy nie poradzę sobie z tym za bardzo wszedł mi pod skórę sam się ode mnie odczep, wyjdź mi z pamięci, odglaszcz i odkochaj

Gość martaa*
proszę, włącz..

Gość martaa*
Tyle przejść, tyle zachodu, tyle ciężkiej pracy, tyle wysiłku... po nic Zachciało mi się poety, który uwielbia cierpieć, uwielbia ból, a nie znosi codzienności i zwykłego trudu, który przesadza w chwilowych emocjach, który potrzebuje dowartościowania, a nie potrafi dać nic prawdziwego poza zlepkiem słów na kartce papieru

Gość martaa*
i potrzebuje motylków w dupci, by coś czuć, bo samemu to już mu się nie chce nic robić, byle spac, byle było cicho

wehikuł czasu typowo kobiece lepiej zabić i wyciągnąć wnioski cofniesz się w czasie o potem walniesz ten sam błąd

Gość martaa*
tak, zabić najlepiej i wnioski Tylko ja przez jakiegos cymbała nie pokocham nigdy nikogo tak bardzo - to niesprawiedliwe wobec kolejnej osoby, skazuje mnie tym samym na samotność nie jestem w stanie oszukiwać i kłamać, a bez miłości to ja nie zamierzam z kimś być

Gość martaa*
wtorek, w koncu jestem kobietą Podobalyby się mężczyznom kobiety, gdyby byly podobne do mężczyzn? ...

no to wtopa na maska może cymbał się obudzi jeszcze powodzonka :P

Gość martaa*
chciałabym kiedyś spotkać/poznać albo choć usłyszeć o PRAWDZIWYM mężczyźnie, który bierze odpowiedzialność za to, kogo oswoił Albo nie oswajać, albo oswajać z poniesieniem konsekwencji a nie ktoś chce dać Ci pierścionek jednego dnia, a drugiego rezygnuje

ani trochę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piękno kobiet jest w tym że są kobietami

Gość martaa*
co to znaczy obudzi się? Zadzwoni za pół roku? Za rok? A co ze mną w tym czasie? musialam SAMA sobie radzić, więc niech się wali nie ma u mnie powrotów zacisnę zęby, ale z nim nie będę juz ja się odkocham, choćby na siłę, choćbym musiała rękę sobie odryźć i skoórę ściągnąć

Gość martaa*
pieprzony tchórz

Gość martaa*
kurde, studenci psychologii będą mogli pisac prace mgr na mój temat Dzięki, off

Gość martaa*
jeszcze zahaczę o stalking ekstra teraz będzie :/

Gość martaa*
a najgorsze, że z argumentem dziecięcym "tak się nie robi!" nie umiem znaleźć żadnego Włącz i porozmawiaj ze mną, będę błagac i prosić az opadnę z sił

Gość martaa*
poprawka: a najgorsze, że POZA argumentem dziecięcym "tak się nie robi!" nie umiem znaleźć żadnego Włącz i porozmawiaj ze mną, będę błagac i prosić az opadnę z sił

Gość martaa*
lbo przyjedź, spotkaj się ze mną

Wspolczuje tym studentom psychologii, ktorzy na podstawie tego rodzaju rozbuchanych emocjami zwierzen mieli by cos sensownego napisac. Uwazam, ze jesli ktos cos czuje do Was, to jedynie litosc bowiem czlowiek madry nie wypisuje zenujacych zdan na temat swoich oczekiwan od 'partnera' w necie, a zalatwia te sprawy w sposob cywilizowany, czyli rozmawia z 'wrogiem' bezposrednio. Wowczas jedynie ma lub nie ma szansy na kontynuowanie 'znajomosci'. Wszelkie inne chwyty sa z gory skazane na porazke. Slowo pisane bowiem nie trafia w tym wypadku do ADRESATA, a do postronnych osob. AMEN :D 🖐️

I co z tego ?:) czasem trzeba z siebie nadmiar emocji wyrzucic a swiadomosc ze pol Polski czyta moze pomoc !:P

Gość martaa*
dobrze ze jestem niewierzaca

Zolw, jesli Tobie pomaga to pol Polski, to tez AMEN 🖐️

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa