Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

co do pizzy ... co do pizzy ... ???

Polecane posty

Gość

jako ze nie umiem gotowac i aspiracji tez nie mam a dziś jak własnie sobie uświadomilam... że jak wstalam o 13 to jeszcze nie jadłam :/ heh postanowilam zamowic pizze na sniadanie :) ale mam dosyć ... brokuły - kurczak zawsze to samo ... czekam na propozycje najlepszych zestawien!!!! ... hymm brokuły muszą być !

Gość
ale jestescie swinie, narobily mi ochoty😭 ale ja na kolacje mam poledwiczki:classic_cool:

Gość
kancie !!! slami z tunczykiem ??? zejde po tym !!! echhh polędwiczki ... zdziro Ty :P kto tu komu robi ochotę !!!! :P hehe

Gość
salami z tunczykiem jest ok, chociaz ja ostatnio jadlam samego tuniocha z cebula, ja pierdole, jakie pyszne😭 Sucza, wpadaj na poledwiczki, daleko nie masz:classic_cool:

Gość
zdziro to Ty wpadaj na pizze wiecie co ... mysle tak połowa salami i brokuły polowa tunczyk i brokuły !! a Ty NNNOO co ??? hehe

Gość
mam dosyc kurczaka wszędzie te kurczaki :/

Gość
dlaczego bez ??? moja się robi :P

Gość
hehe kancik wariacie !!! a ja prosilam o zestaw więc uznalam ze ty tak jesz :P ale wzięłam po polowie tego i tego :P heh

Gość
czyli ze wyszlam na debila, bo mi salami z tunczykiem pasuje:classic_cool:

Gość
bede stara panna - daj swoje namiary, my ci zamowimy:classic_cool:

Gość
własnie miałam pisac ze Ci zamówię tylko daj na maila namiary !

Brokuły i tuńczyk do pizzy ?? czy was kompletnie pojebało ?? :D Przecież to się zerzygać można.... Mięso, mięso, mięso...no ewentualnie jakaś papryka i cebula może być...:classic_cool:

Gość a moze chcesz
ananas kukurydza oliwki pomidor cebula brokol

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość bh

a jadłam dzisiaj ser szynka mozzarella w kulkach pr i bób z puszki uwielbiam

Gość masz brudna watrobe
abraja

Gość podejżane to dla mnie
słuchaj ja robie w domu taką domową właśnie z brokułem-więc potrzeba:ser z. najlepiej skrawki taniej wyjdzie i jaka różnorodność smaku;-) brokułyugotowane na ,,prawie dobre'' pieczarki fasolka ta zielona chyba fasolka szparagowa się zwie:-p troche np 1/2 marchewki skrawki wędlin/kiełbaski/kurczaka ewent.wszystko razem ziemniaki tak z 5 sztuk papryke żółta,czerwona jajko na twardo cebulke podsmażasz z pieczarkami i skrawkami wędlin na patelni dodając podgotowaną papryke dusisz to wszystko do pół miękkości =czyli prawie gotowe tzw al dente.Ziemniaki kroisz w plastry i przekładasz na zmiane rzeczami z patelni,brokułami jajkiem pokrojonym w plastry serem i tak na zmiane pieczesz w piekarniku kilka minut może z 10 i sypiesz góre troszke kminkiem(jest dobry na trawienie i dodaje fajnego aromatu,no ale jak kto nie lubi to nie dawać) kroisz w porcje i..smacznego:)

Gość
hehe noooo proszę... wbijam sobie na kafe, a mój topik zyje ... włanym zyciem de facto ale jednak :P Cham - podważa nasze preferencje kulinarne :P Hysky - miala byc na diecie ... cos mi sie o uszy obiło ... kant - wszstkożerna :P i nawet pmarańcz poleca mi jesc z miski ... swoją drogą ... wyjątkowo durna pomarańcz :P i dziękuję za ten przepis - tej miłej pomarańczy :P - ważne ze są brokuły :D moze kiedyś się dważę wejsc do kuchni z zamiarem ... gotowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
...