Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczulinnnga

roznoszenie ulotek po blokach

Polecane posty

Gość kaczulinnnga

jak to się robi? czy trudno dostać się do budynków?

Gość etylina 94
jak możesz to weź coś lepszego

Gość kaczulinnnga
wiem, ze to udręka :( etylinna, ale ja muszę wziąć tę pracę

Gość kookosaanka
Zależy gdzie. Z reguły ludzie nie chcą wpuszczać obych do klatek, żeby potem zbierac z ziemi ulotki. Może się zdarzyć, że usłyszysz coś niezbyt miłego. Ja wytrzymałam tydzień...

Gość BlueBaby
"dzien dobry, listonosz" - no i weszlas. Schodzi jakis koles do skrzynki i widzi typiare z ulotkami , jak zle trafisz to dostaniesz taka wiazanke ze ci sie odechce na caly dzien ;)

Gość kaczulinnnga
aha i jak znalezc bloki, gdzie jest w miare bezpiecznie ? pewnie na to nie ma sie wplywu :/

Gość etylina 94
nie wierzę, że kompletnie, ale to kompletnie nic nie ma innego?

Gość czesterr
dzwnisz do pierwszej osoby na liscie i mówisz ULOTKI ona cie wpuszcza. Tylko bardzo mnie denerwuje jak rzucaja ulotki pod drzwi, bo jak wkładają do skrzynek na listy to jeszcze w porządku.

Gość czy jetem jakas innaaaa
jakie zarobki sa????????

Gość kookosaanka
To nie jest tak, że roznosisz ulotki tam gdzie Ty chcesz. Dostajesz określone ulice i tam musisz obskoczyć.

Gość kaczulinnnga
czesterr-a wpuści mnie? tak, żeby wkłądać do skrzynki?

Gość etylina 94
jak powiesz "to ja" to cię na pewno wpuści :classic_cool:

Gość czesterr
Do mnie zawsze dzwoni domofon i głos:- ULOTKI, mam mieszkanie nr 10 i jest to najwyzszy numer w spisie.

My mamy specjalną skrzynkę na ulotki ale niestety NIKT oprócz kolporterów hipermarketu nie potrafi z niej korzystać. Sama wpuszczam panów do puszek, ulotkarzy niestety nie- tak, rozumiem, paskudna praca, też rozdawałam ulotki na sklepie, ale jak mi 10 osób rzuci ulotkę pod drzwi to tej jedenastej nie wpuszczę. I oberwało się i listonoszowi, który musi przekonywać że listonoszem jest :D Jeszcze rozumiem włożyć do skrzynki na listy, ale przeważnie wpychają tak do otworu żeby dyndała, więc jak przejdzie kilka osób to i tak leżą na podłodze.

Gość nigdy nie wpuszczam ulotkarzy
Nie umiecie czytać? Na każdym wejściu do klatki jest kartka "zakaz roznoszenia ulotek".

Gość kaczulinnnga
a z listonoszem nie da się wejść?

Gość 565766787777
Nie wiem jak jest w nowych blokach, ale u mnie (stare blokowisko) skrzynki są dostępne tak naprawde dla każdego (pierwsze drzwi nie mają żadnych zabezpieczeń i każdy może sobie wejśc). Dopiero przy następnych drzwiach jest domofon i wówczas trzeba do kogoś dzwonić. Tak więc u mnie nie miałabyś żadnych problemów z wrzucaniem ulotek do skrzynek (gorzej jeśli miałabyś wieszać je na klamkach).

Gość ja kiedys roznisilam ulotki
m.in wlasnie do blokow. Niektore byly otwarte, zwlaszcza latem, do innych trzeba dzwonic. Mi raz sie zdarzylo, ze mnie facet nie wpuiscil bo powiedzial, ze jak ulotki to nie bo tylko sie pozniej walaja po skrzynce itp ale inna osoba mnie wpuscila...choiaz to troche uciazliwe tak dzwonic i mowic, ze sie roznosi ulotki i czy mnie pan/pani wpusci...raz mnie jedna dziewczyna nie wiem chyba w moim wieku obrazila tzn rozkladalam ulotki a ona " ooo jeeezuuuuuu znowu te pierdoly" dla mnie byla bezczelna ja bym nigdy kogos tak nie obrazila...ogolnie to dosyc ciezki kawalek chleba.

Gość kaczulinnnga
565766787777 dziękuję za odp:) A moze ktos sie orientuje czy jest mozliwosc gdzies znalezc informacje na temat pod jakim numerem ulicy jest ile mieszkan?

Gość kaczulinnnga
tylko, ze kodu nikt mi nie da:(

linijka i dzwonisz do wszystkich jednym naciśnięciem zawsze jakiś palant otworzy bez pytania :D tylko dupa z nowymi domofonami no chyba że dostaniesz skądś kody.... nawet w niektórych jest tak że można do wszystkich naraz zadzwonić :D

Gość kaczulinnnga
myśliciel :)🌻dziękuję za info :)

Może mi ktoś powiedzieć co się dzieje na kafe? Czemu nie wyświetlają się ostatnie strony? Ktoś wie?

Gość nikt nie wie co sie dzieje
a po moderacji ślad zaginął... :(