Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mike...

Mój facet się moczy...

Polecane posty

Gość Mike...

Witam, pisze do was z pewnym problemem. Otóż mój facet się moczy nicami, nie wiem jaka jest tego przyczyna. Razem lubimy sobie wieczorkiem wypic jakies piwko przed snem, ja wstaje w nocy siku, on jak zasnie to koniec. Jak sie odwraca w moja strone to rzecz jasne moja strona to jedna wielka kałuża, przykrywam to wszystko jakimis kapami i dalej spac, bo co zrobie w srodku nocy zaspana. Do lekarza nie da sie namowic ze swoim problemem, a nawet nastawianie budzika zeby wstal w nocy do lazienki nie pomaga-on go nie slyszy, zas ja sie wkurzam ze mnie budzi, wtedy ja probuje jego budzic ale sie konczy niepowodzeniem. Pmozcie mi,moze ktoras z Was miala podobny problem i sie uporala z nim...

Gość jest alkoholikiem na bank

Gość karmazynowy przypływ latem
Masakra... :-o

Gość Mike...
Czy tu zawsze jak sie napisze cos o alkoholu to zaraz nazywacie go alkoholikiem? Nie tylko po piwoe tak jest, podalam tylko przyklad. rownie dobrze moglam napisac litry wody ktore wypija po pracy, wody mineralnej (tak zeby nie bylo pomylek).

Gość Mike...
KTÓRA SIE PODSZYWA POD MÓJ NICK????

Gość Mike...
ja , ja sie podszywam :classic_cool: I co mi zrobisz :classic_cool: ?

Gość mike a co on rano
na to mówi ? Nie wstydzi się ,nie jest mu głupio ?

Gość Mike...
ja tez sie podszywam :classic_cool:

Gość Mike...
jak juz sie podszywasz nie pisz głupot, ktos ma powazne problemy a niektorzy potrafia sie tylko smiac, szkoda mi takich...

Gość Mike...
jak wszyscy to wszyscy :classic_cool: 🖐️

Gość Mike...
Mąż moczy sie tylko po piwie póki co, i w sumie to mnie pociesza jakoś że może ma taki mocny sen że nie moze się wybudzic, a nie jakies powazniejsze problemy.

Gość moj tez tak mial
nie tylko jak wypil pol litra, po piwie i to jednym tez tak bylo! Leczenie z akoholizmu i tyle. Smutna prawda niestety.

Gość Mike...
wielkie dzieki za pomoc!! myslalam ze tu są normalne kobietki...:(

Gość ja bym knura wywaliła z łóżka
niech spi na kiblu albo na materacu z cerata:O

Gość Mike...
Rano? rano idzie do pracy, wiesza przescieradlo na kalorofer co by wyschlo wszystko do wieczora. Najgorszy ten smrod w pokoju...

Gość najmądrzejsza w tym wielkim G
a musi pis to piwsko przed snem ? Zabroń mu tego i sama tez nie pij zeby mu żal nie było W końcu troche głupio zeby dorosły facet szczał do wyra Ja bym zabroniła pic piwo [przed snem , no chyba ze lubisz spac w cuchnącym przeszczanym łózku . a swoja droga czy to nie jest temat dla urologa ?

Gość Mike...
Ja podszywacz ci odpowiem . Następnym razem jak sie zeszczy zwal z łóżka i te zaszczane prześcieradło wepchnij mu do ryja :classic_cool:

Gość lewizna
mój tez sikał. I byłam wkurzona. Potem zaczął mieć problemy z oddawaniem moczu i krwiomocz. Okazało się że ma nowotwór pęcherza. Złośliwy.

Znam faceta, który równiez miał ten sam problem tylko po alkoholu. Ten chłopak nie chciał się leczyć, jest to przeciez rzecz wstydliwa, ale dowiedziałam się, ze jest to mozliwe, gdy: 1) osoba ta była bita w dzieciństwie lub ktoś znęcał się nad nią 2) ma przeziębione nerki 3) przemarzł 4) ma opóźnione odruchy, sygnał do mózgu dociera wolniej niz u zdrowego człowieka

Gość cccooo
byle do lata ,a co niech spi na dworkuu:P

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie pic nic po 18-tej i b malo w ciągu dnia taka rade dal lekarz odnosnie dziecka z takim problemem

Gość Elmo.
Róbcie sobie żarty dalej ale zobaczymy kto się bedzie śmiał jak bedzie mial taki problem. a co do tematu to postaraj się go wyciągnąc do lekarza to bedzie tylko chwila i reszta życia spokojna, jakoś wytłumacz mu to :) bedzie dobrze

Gość no Ja.
niech więcej sie wysypia, mniej męczy, mniej pije płynów moczopędnych z czasem przejdzie

Gość eee do lekarza z nim

Gość ghjkl
do lekarza pewnie nie pojdzie bo wstyd,ale szczac do lożka to nie

Gość njhgy
o matko , autorko, wszpoczuje, koniecznie wygon go do lekarza bo zdrowa osoba tak nie robi!!! ble, ble, ble! ja mam kota z uszkodzonym kregoslupem, i czasem podczas snu tez sika, spi na moim lozku, wiec wiem jak to ejst :P ale kot to siknie tylko mala kaluzke a dorosly facet, omg :O poza tym przescieradlo jak przescieradlo, materac lozka musi byc juz masakrycznie nasiakniety, :O najlepiej to go wywalic, a do swiezych plam na lozku do likwidacji smrodu polecam Vitopar Fresh, do kupienia w necie na allegro lub w internetowych skl zoo, w co lepszych skl stacjnarnych zoo tez ale podstawa DO LEKARZA DO LEKARZAAAAA

Gość to nie jest smieszne
przykro autroko ze jest tyle niemilych odpowiedzi tutaj.Bardzo wspolczuje Tobie.Moj byly partner raz zesiusial sie do lozka ale byl bardzo upity.Zycze Tobie abys mogla go do lekarza zaciagnac.Wszystkiego dobrego!

Gość to nie jest smieszne
mojej siostry były raz jak wypił 6 piw to zrobił siku i kupe w łóżko u nas w domu, smród był przez dwa tygodnie ,nie szło wywietrzyć :O

Gość pieknis kaczor
tak kurwa ! ale kot ci naszczy to smrod nie do zniesienia :D gorzej niz po dziesieciu pijanego chlopa :D