Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobie pobie pobie

poczulam sie totalnie zlana co myslicie o tej sytuacji?

Polecane posty

Gość pobie pobie pobie

umowilam sie ze znajomym na zwyczjne wyjscie do pubu - wypic piwo, pogadac...on sam to zaproponowal... dogadalismy sie,ze zdzwonimy sie o konkretnej godzinie, ja bylam juz przygotowana, ta godzina minela, on nie dzwonil wiec napisalam do niego smsa z pytaniem o to wyjscie, na co on oddzwonil i powiedzial,ze nic z tego bo musi zostac dluzej w pracy i stwierdzil,ze spotkamy sie nastepnego dnia, no ale od tamtej pory się nie odezwał, a ja nie mam zamiaru tego robić bo czuje się niezbyt fajnie z ta sytuacja, czuje sie olana :o co sądzicie o tej sytuacji? w co on pogrywa? proponuje, umawia sie a potem cisza:o

Gość pobie pobie pobie
tego,że mnie olał to jestem świadoma, ale po co takie gierki, skoro nie chcial sie ze mna widziec to po co proponowal spotkanie i sie umawial :o

Gość pobie pobie pobie
i zaluje,ze w ogole wysylalam tego smsa :o

Gość kassssssik
teraz ty go olej i przestań się przejmować a najlepiej nastepnym razem jak zaproponuje ci wyjscie to zachowaj się identycznie jak on.

Gość chamstwo jak nic
:o

Gość pobie pobie pobie
kasssssik oczywiscie, ze od tamtej pory go olewam, nie jest to ktos na kim mi zalezy, ale wydawalo sie,ze fajny kolega... jednak okazalo sie co innego...poza tym nie mam zamiaru juz sie z nim nigdzie umawiac... kurde niefajne jest czuc sie tak potraktowanym :o

Gość pobie pobie pobie
ale dla mnie to jest chore proponowac spotkanie komus z kim nie ma ochoty sie spotkac...

Gość BlueBaby
"dobrze się bawił robiac tobie nadzieję" Patrzac statystycznie mozna powiedziec - jak kuba bogu ;)

Gość kassssssik
A ja bym się z nim umówiła i pojechała tak samo chamsko jak on z Tobą, powinien wiedzieć jak się czują ludzie tak traktowani, może przejrzałby trochę na oczy .

Gość pobie pobie pobie
kasssssik jakos nie mam ochoty nawet z nim gadac, tym bardziej nie ma mowy o proponowaniu spotkania... dziwi mnie tylko,ze dorosly facet zachowuje sie jak dzieciak

Gość swinia z niego i tyle

najwidoczniej jest głupi :D a na to nic nie poradzisz :) nie martw się .. Ty też olej tą całą sytuację :) Pozdro :)

No mogl choc sam uprzedzić. Wiec nie przeżywaj tylko zapomnij niech sie buja

Gość myszka szara*****
nina- niewiem:Oale u mnie czas sie zatrzymal o 19:27 i juz mnie to drazni😡zero zycia w tej kafe dzisiaj

Gość myszka szara*****
czeski film :Onikt nic niewie:Oa do redakcji kafe to nawet taranem sie dobic nie idzie.....:(a o zalozeniu nowego tematu to juz pomarzyc mozna tylko:P