Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda.....

Suknia ślubna Mon Cheri model ,,Jolie,, 29245

Polecane posty

Gość przyszla panna mloda.....

Witam:), jesli ktoras z Was orientuje sie jaka jest cena tej sukni w salonie, bede wdzieczna za podpowiedz:)

Gość joliesuknia
Suknia kosztuje między 3,5 tys, a 3,9 tys zl. Nie wszędzie da się ją wypożyczyc

Gość zuza 987
Witam, chętnie sprzedam suknię z kolekcji Mon Cheri Jolie po 3.07.2010 rozmiar 36 (może będzie troszkę zmniejszona). Z salonu (Bielsko Biała) odbieram ją po 5.06. Więc wtedy mogę przesłać zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie:-)

Gość jenny_18
Witam. Wychodzę za mąż 11 września w Słupsku. Po tej dacie chętnie odsprzedam Mon Cheri Jolie 29245 rozmiar 4 (36) Pozdrawiam,

Sprzedam suknię Mon Cheri Jolie 29245, (kupiona w kwietniu 2010r) białą, rozm. 36/38 (8), wzrost spokojnie 164-169cm za 1600 zł (do negocjacji) posiadam również wszystkie dodatki w cenie do uzgodnienia. Suknia ma tren, jest podpinany, bardzo wytrzymałe mocowanie - wiązania podspód oraz tiul zapinany z wierzchu, bardzo ładnie się układa po podpięciu. / cena sukni w salonie to 3900 zł.

Gość kamika81
witam, Ja zakupiłam tą suknie w gdańsku za 3500 cena z 10% rabatem;-)Suknia jest w zamowieniu i czekam na telefon ja juz przypłynie do mnie;-)Tylko ja bede miała rozmiar 2 tak Panie z salonu stwierdziłu po wymiarach...mam nadzieje ze wszystko bedzie ok;-) Suknia jest piekna tylko tasiemka na biodrach do wymiany bo ten satynowy material do niczego nie pasuje;-) Po 28 sierpnia 2010 suknia bedzie na sprzedaż;-)

czesc dziewczyny. chetnie odkupię ten model sukni. mieszkam w okolicach bielska białej. lecz zawsze kawalek mozna dojechac. moj rozmiar to 38. 169 cm wzrostu. obcas chce miec ok 5 cm. potrzebuje ja na maj 2011. prosze o kontakt uska7@o2.pl

Gość siliann
Czy te sukienki ciągle są na sprzedaż? Jeśli tak, to byłabym wdzięczna za ifnromację.

Gość w nast roku wychodze za maz
to jest moja wymarzon suknia.jesli bedzie mogl ja ktos odsprzedac to prosze o maila madeline121malpa wp.pl niestety nie mam polskiej klawiatury i nie wiem jak zrobic malpe hehehe bylabym wdzieczna o zdjecia mam 172 wzrostu rozmiar 36/38 choc w salonie mierzylam suknie rozm 36

Gość squarek
Sprzedam Suknię ślubną Mon Cheri Jolie, suknia jest po profesjonalnym czyszczeniu Kolor: biała Rozmiar: 38 Wzrost: 168 + 5cm obcas Cena 1900 PLN wraz z welonem obszytym koronką jak na sukience Posiadam również buty oraz piękny żakiet (delikatnie ocieplony) Kraków, Chrzanów Email: squarek@wp.pl

Gość patka23..
Witam, mam do sprzedania suknię MON CHERI JOLIE. Wzrost ok. 170. rozm. 38, obcas ok. 5 cm, biała, podpinany tren. Mam do tego jeszcze tiulowy szal z kryształkami i mogę odsprzedać też z kamizelką i butonierka dla pana młodego dobrane do tej sukni. Suknia jest już po czyszczeniu. Mój tel. 508301125 okolice Kraków, Oświęcim, Bielsko-Biała. Cena za suknie 1500:)

Gość olamat
Witam :) Mam do sprzedania przepiękną suknię MON CHERII 29245 kolor ivory (śmietankowa biel) z bajecznym trenem, Suknię zakupiłam w maju 2011 roku. Jest ona wyczyszczona i wyprana po moim weselu. Rozmiar sukni to 36. Na wzrost 166 + 8 cm obcas. Do sukni dokładam również bolerko. Istniejej możliwośc dowiezienia sukni przeze mnie do przymierzenia na terenie Tomaszowa Mazowieckiego, Koluszek, Andrespola. Kupujących z innych okolic zapraszam do siebie :) Więcej zdjęc prześlę na email. Suknia jest naprawdę śliczna, nie ma już możliwości kupienia tego modelu w salonach. Serdecznie zapraszam do przymierzania i zakupu. Jeśłi masz pytania pisz: malgorzata_augustyniak@poczta.onet.pl lub dzwoń 500 269 945.

Gość kiss4auaa
Sprzedam, białą suknię mon cheri jolie 38/40. Cena wywoławcza 2000zł. Mogę dorzucić diadem, biżuterię gratis! Suknia bez trenu. Stan dobry. Po czyszczeniu. Suknia kupiona w salonie w Poznaniu za 4800zł. tel. 667190481

Gość żartownisia
ok 3000zł kosztuje ta suknia

Gość żartownisia
piękna suknia

cześć, sprzedam Suknię Mon Cheri Jolie - śnieżnobiałą, rozm. 38-40, wzrost 164 +5cm obcas. Suknia jest w idealnym stanie. Kupiłam ją w Salonie Mendelson w Krakowie na ul.Długiej. Do sukni specjalnie w tym salonie zostało uszyte też bolerko. Posiadam również weleon typu śmigło, który świetnie komponuje się z sukienką i bolerkiem:) Zainteresowane proszę o kontakt 604 552 651