Gość McLovin Napisano Luty 20, 2010 Witam! Jakoś 4 lata temu wykryto u mnie skrzywienie kregosłupa. Lekarz skierowal mnie na leczenie w osrodku rehabilitacyjnym. Po tamtejszym pobycie dostalam kartke z cwiczeniami . zaniedbalam to . Od jakiegos roku, moze poł roku towarzysza mi silne bóle kregoslupa gdy przypomne sobie o prostej postawie i sie wyprostuje. Nie moge poprostu wytrzymac . znajomi mowia mi ze jestem strasznie zgarbiona . Ja tego nie wiem bo siebie nie widze ale strasznie mnie bola plecy jak sie wyprostuje. Jak posiedze 15 min w innej jakiejkolwiek postawie tez mnie boli. Nie wiem co mam robic bo jak tylko wspomne mamie o wizycie u ortopedy to mowi ze wymyslam bo juz az tak nie rosne i poprotu nie cwiczylam i dlatego mam krzywe plecy. Ja twierdze inaczej bo przeciez skrzywienie mam od dziecka i jakos dopiero od roku zaczely sie bole. Przyczyna jest napewno kregoslup i moze macie jakies sposoby na to , byc moze sami przechodziliscie to. O wizycie u ortopedy raczej nie ma mowy rodzice twierdza ze wymyslam i w ogole... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach