Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość McLovin

kręgosłup - bóle skolioza itp

Polecane posty

Gość McLovin

Witam! Jakoś 4 lata temu wykryto u mnie skrzywienie kregosłupa. Lekarz skierowal mnie na leczenie w osrodku rehabilitacyjnym. Po tamtejszym pobycie dostalam kartke z cwiczeniami . zaniedbalam to . Od jakiegos roku, moze poł roku towarzysza mi silne bóle kregoslupa gdy przypomne sobie o prostej postawie i sie wyprostuje. Nie moge poprostu wytrzymac . znajomi mowia mi ze jestem strasznie zgarbiona . Ja tego nie wiem bo siebie nie widze ale strasznie mnie bola plecy jak sie wyprostuje. Jak posiedze 15 min w innej jakiejkolwiek postawie tez mnie boli. Nie wiem co mam robic bo jak tylko wspomne mamie o wizycie u ortopedy to mowi ze wymyslam bo juz az tak nie rosne i poprotu nie cwiczylam i dlatego mam krzywe plecy. Ja twierdze inaczej bo przeciez skrzywienie mam od dziecka i jakos dopiero od roku zaczely sie bole. Przyczyna jest napewno kregoslup i moze macie jakies sposoby na to , byc moze sami przechodziliscie to. O wizycie u ortopedy raczej nie ma mowy rodzice twierdza ze wymyslam i w ogole...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować