rafał81 0 Napisano Luty 20, 2010 Potrzebuje rady kobiety. Chcę sobie kupić klasyczną skórzaną kurtkę. Ale najbardziej podobają mi się te motocyklowe z dużą ilością zamków i innych fajnych adżetów.:P Nie będę w niej wyglądał jak kretyn jak nie mam motoru? Bo w końcu na kurtce nie piszę, że trzeba ją nosić tylko i wyłącznie "do motor", bo to tylko skórzana kurtka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysia ze Wspólnej 0 Napisano Luty 22, 2010 Kupuj kurtkę skórzaną z zamkami, kupuj. faceci w takich kurtkach są niesamowicie seksowni :D Ile bym dała, żeby mój mężczyzna w takiej chodził, ale on właśnie upiera się, że taka kurta jest tylko na motor. Ech, ale może uda mi się go w tym sezonie przekonac. Zatem moja sugestia brzmi - kup taką kurtkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
może inaczej 0 Napisano Luty 22, 2010 A może pomyśl o takiej typowo klasycznej prostej? Nie wiem co na codzień robisz i do czego ją będziesz nosił. Mój Mąż zakupił taką z zamkami itp. jeszcze przed ślubem. Kupę kasy wydał i niestety teraz bardzo rzadko ja zakłada Żeby taka kurtka fajnie wyglądała musisz mieć dobrane dobrze buty i spodnie, weź to pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach