Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość src

rozjasniacze do wlosow

Polecane posty

Gość src

znacie jakies dobre rozjasniacze do wlosow???ostatnio mialam z garniera ale wogole nic mi nie rozjasnilo wlosow...

Gość src

Gość grulka
woda utleniona :) a tak na poważnie to najlepiej zapytaj się fryzjera, ja też stosowałam farby z garniera ale wyszły mi rude, najlepiej rozjaśniają chyba joanny ale strasznie włosy sobie zniszczyłam. Najbezpieczniej iść do profesjonalisty bo samemu można sobie szkód narobić. Chyba że masz już wprawę to tylko idź zapytaj.

Gość src
dzieki.wlasnie tez mam ten problem ze wyszly mi rude bo moje wlosy bardzo ciezko sie rozjasniaja...

Gość src

Gość dont do it yourself

jesli chodzi o platynowy to na peno super rozjasnia JOanna dobrze tez farby z DELIA stosuj płukanke do włosów siwych ( taka fioletowa w rosmanie )

Gość Anq26
ja już nie mam siły na taką głupotę... Nie lepiej zostac przy naturanych i ewentualnie farbą w zblizonym kolorze nadac odcien fajny....to nie paskudnym rozjasniaczem niszczysz wlosy i bedziesz miec paskudne rude straki, ktore z czasem zamienią sie w rude u nasady, zólte na srodkach i białe na koncach....

Gość src
lepiej mi w jasniejszych wlosach i lepiej sie w takich czuje...dbam o swoje wlosy dlatego nie chce ich niszczyc...pytam wiec tu jakie rozjasniacze stosowac by nie niszczyc jakimis bylejakimi wlosow...

Gość src