Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollajn.

brak okresu ?!

Polecane posty

Gość karollajn.

tak wiec, uprawialam seks z chlopakiem przy uzyciu prezerwatywy. ale takze stosowalismy stosunek przerywany. bylo to 30 stycznia, okres wypadal mi na 19 lutego i nadal go nie dostalam. robilam test 2 dni temu i wyszedl negatywny. czy mam sie czego obawiac? czym moze byc spowodowany brak miesiaczki? wiem, moze panikuje ale po prostu juz nie wiem co myslec, dodam jeszcze ze przez ten czas zmienilam klimat, tzn okolo 2 tyg. temu przylecialam z anglii do polski, czy to moze miec wplyw?

Gość cien cienia
Jasne, ze moze. Nie przejmuj sie !

Gość karollajn.
ponawiam pytanie ?!

Gość heyo
wg mnie nie masz się czego obawiać. miesiączka spóźnia Ci się bardzo niewiele, więc na razie się nie stresuj:) poczekaj kilka dni, bo okres może Ci się opóźniać właśnie przez tę podróż, ale również przez stres, więc wyluzuj, szans na ciążę raczej nie ma :)

Gość karollajn.
dzieki wielkie. :)

Gość karollajn.
dodam jeszcze, ze od tygodnia mam obolale piersi, bole brzucha, krzyza. nie wiem moze to przed miesiaczka, ale nigdy z tak duzym odstepem czasu objawow nie mialam ?!

Gość heyo
ja tak często miewałam przed okresem - nawet tydzień przed miałam objawy i wszystko mnie bolało i myślałam, że już dostanę a to się ciągnęło i ciągnęło. obserwuj swoje ciało, ale się nie stresuj i nie wpadaj w paranoję, bo wtedy zauważysz wszystkie objawy ciąży :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Mi kiedyś okres opóźnił się o 2 tyg. dlatego właśnie, że byłam zagranicą, w innym klimacie, a muszę powiedzieć, że miesiączkę mam zawsze jak w zegarku :)

Gość karolajnn.
oj to dziekuje dziewczyny za pomoc. :)

Gość klaudjaa.
juz 4 dzien spoznienia, nie wiem co myslec, ile wam sie najwiiecej okres spoznil ?

Jak się będziesz tak stresować, to może Ci sie jeszcze bardziej spóźnić - wyluzuj trochę. 4 dni to nic niepokojącego.

Gość klaudjaa.
zrobilam 2 test, tym razem 4 dni od dnia spodziewanej miesiaczkii i negatywny, takze chyba nie mam sie juz czym martwic hmm?

Gość klaudjaa-karolajnn.
ponawiam i bardzo prosze o odpowiedz. ;(

Gość quatio
mam podobną sytuacje ale spoznia mi sie juz 3 tyg :) luteina nie pomaga. w ciazy nie jestem ;p nie mam pojecia co jest :) czekam na wizyte u kolejnego ginekologa.. nie wariuj laska, na pewno zaraz dostaniesz :) gumka i stosunek przerywany to bardzo male prawdopodobienstwo zajscia w ciaze.. moze i nikle.. :)

Gość hjkll
Mnie się spóźnia 3 dni...na razie nie panikuję...stosowaliśmy prezerwatywy więc chyba nie ma powodu do niepokoju...teraz jest to przesilenie zimowo-wiosenne więc może przez to...:)