Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka90

Jak zrozumieć faceta?

Polecane posty

Gość kropka90

Mój chłopak ma ostatnio kryzys emocjonalny.. postanowił rzucić studia. Sytuacja w domu jest napięta. Ja też jestem przeciwko. Myślę o NASZEJ przyszłości, gdy on mówi "to nie Twoja sprawa".. Ja studiuję prawo, też jest mi bardzo ciężko, ale wkładam w naukę dużo serca i czasu. Wielokrotnie też miewam załamania, ale nie potrafię zrozumieć tego, co on teraz robi. Pali za sobą wszystkie mosty :( Bardzo Go kocham i nie chcę patrzeć jak z mądrego człowieka, którego kochałam staje się nieodpowiedzialnym draniem :( Wytyka mi moje kompleksy, mówi, że jestem głupia, a jak zagroziłam odejściem usłyszałam "płyń wolno". Jeszcze tydzień temu mówił o miłości. Mieliśmy wspólne plany, bardzo się kochaliśmy. Jestem na skraju załamania :( Co powinnam zrobić? Odejść czy walczyć o Niego? Pogubiłam się...

Gość szacunek najwazniejszy
powiedział do Ciebie " płyń wolno"? dziewczyno ..to nie jest szacunek... i tu nie chodzi o kryzys emocjonalny.. nie mogłabym byc z facetem, który tak by się do mnie odzywał i nazywał mnie głupią... jestes mądra, poukładana, wiec radze jednak "popłynac' znajdź sobie kogos na poziomie...

Gość kropka90
Dziękuję za radę. Chyba muszę tak zrobić... :(

Gość szacunek najwazniejszy
i nie smuc się...:) jak się na to zdobedziesz to kiedys zobaczysz, ze nie był Cie wart!! w miłosci nie padaj atakie słowa do drugiej osoby:( głowa do góry i trzymam za Ciebie mocno kciuki:) pokaż mu jaka silna jesteś i jak super sobie bez Niego poradzisz...

Gość kropka90
Bardzo bardzo Ci dziękuję za te słowa. Postaram się być silna, chociaż bez łez z pewnością się nie obędzie. Dziękuję!

Gość serce12345
sama nie wiem?

Gość diamentowa perła
nie szanuje cię.

Gość Do kropka90
Jeśli mu zależy, to jak mu powiesz, że w takim bądź razie koniec z Wami, to zawalczy o Ciebie i nie pozwoli Ci odejść. Jeśli pozwoli Ci odejść - to oznaczać będzie tylko jedno - nie jest Ciebie wart. Łzy zachowaj na inną okazję - a teraz walcz o swoją przyszłość i świętuj, że nie musisz być z gościem, któremu się w głowie poprzewracało... Życzę powodzenia.

Gość hdfgtybhujoooo
a próbowałaś z nim rozmawiać dlaczego tak sie zachowuje ? co jest tego powodem, ze rezygnuje ze studiów ? skoro była miedzy Wami miłośc to tak z dnia na dzien przestał Cie kochać ? moze ma jakies powazne problemy.... jesli trwa to juz długo, te jego odzywki do Ciebie to uwazam, ze zwiazek nie ma sensu