Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pająkowa

vizir absolute sensitive dla 5-miesięcznego dziecka?

Polecane posty

Gość pająkowa

Czy któras z mam ma jakies doswiadczenie z tym proszkiem?

moje jak miały 5 miesięcy to już miały prane ciuszki w normalnym proszku tylko na początku kupiłam jakiś sensitive, małe opakowanie (na zachodzie nie ma proszków SPECJALNIE dla dzieci)

wiesz moja koleżanka prała w sumie od 4 mż swojego maluszka jego rzeczy w normalnym proszku tyle ,że ustawiała dodatkowe płukanie

Gość ja bym nie chciala misia
ja piore w persil non-bio, u nas nie ma vizira

Gość Spoko każdy dorosły proszek
jest dobry dla noworodka, nieważne czy sensitive czy nie, ważne żeby włączać funkcję podwójnego płukania przez pierwsze 3 tygodnie życia dziecka i ok. :) Tylko nie baw się w proszki na złotówkę z Leader Price i podobne wynalazki. :P

Gość eWa jAgodzianka
ja piorę swojemu synkowi ubranka od urodzenia w vizir sensitive, nastawiam na normalne płukanie i nic mu się nie dzieje, ubranka czyste i miękkie, mam dobrą pralkę i nie muszę podwójnie płukać raz wyprałam w loveli, ale się nie doprały ślady z kupki i teraz piorę tylko w vizir

Ja corce 5 miesiecznej piore w Vizirze color od skonczonego 1 miesiaca zycia. Wczesniej byla Lovela.

Gość martus 2833
Moja córka niedawno skończyła pięć miesięcy, od niedawna piorę jej ubranka w kapsułkach Vizira ( tych pomarańczowych Original Fresh). Na początku trochę się bałam, że podrażnią delikatną skórę dziecka ale nic takiego się nie stało. Z efektów prania jestem zadowolona, jednak do silnie zabrudzonych rzeczy używam podwójną dawkę. Kapsułki ładnie pachną dlatego nie dolewam płynu do płukania.