Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollajn.

co sie dzieje ?!

Polecane posty

Gość karollajn.

tak wiec, uprawialam seks z chlopakiem przy uzyciu prezerwatywy. ale takze stosowalismy stosunek przerywany. bylo to 30 stycznia, okres wypadal mi na 19 lutego i nadal go nie dostalam. robilam test 2 dni temu i wyszedl negatywny. czy mam sie czego obawiac? czym moze byc spowodowany brak miesiaczki? wiem, moze panikuje ale po prostu juz nie wiem co myslec, dodam jeszcze ze przez ten czas zmienilam klimat, tzn okolo 2 tyg. temu przylecialam z anglii do polski, czy to moze miec wplyw? dodam jeszcze, ze od tygodnia mam obolale piersi, bole brzucha, krzyza. nie wiem moze to przed miesiaczka, ale nigdy z tak duzym odstepem czasu objawow nie mialam ?!

Gość karolajjn.
ponawim.

Skoro użyliście prezerwatywy (nie zsunęła się, nie pękła?) i dodatkowo stosunek przerywany, to szanse na wpadkę są raczej nikłe. Jeśli zmieniłaś klimat, a do tego stresujesz się ew. ciążą, to nie ma nic dziwnego w tym, że Ci się okres przesunął.

To zmiana klimatu i nerwy.. Wiem coś o tym. Jak poleciała do Grecji to raz miałam okres dwa razy w miesiącu a potem dopiero za 2 miesiące. Nie przejmuj się. Masz objawy więc już niedługo bedzie okres; )

Gość klaudjaa.
dziekuje kobietki, mam nadzieje ze niedlugo sie pojawi, bo wydaje mi sie ze raczej test dzien przed miesiaczka wykazalby ciaze?!

Gość klaudjaa.
zrobilam 2 test, tym razem 4 dni od dnia spodziewanej miesiaczkii i negatywny, takze chyba nie mam sie juz czym martwic hmm?