Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna temperamentna dama

Czy energie seksualna mozna zamienic na jakis inny rodzaj energii?

Polecane posty

No wlasnie. Wiem, ze temat raczej na "zycie erotyczne", ale z uczuciami tez ma troche wspolnego. Wiec tak: prowadzimy zwiazek na dystans, jeszcze jako tak do polowy roku. Potem zamierzam sie do niego wprowadzic. Ale nie o tym. Sek w tym, ze nie mam seksu i...wyraznie to odczuwam. :O Powiem tak:jak mnie czasem wezmie, to nie moge sie na niczym innym skoncentrowac :O Co mi pozostaje, to sami sobie dopowiedzcie ;) No wiec moje pytanie: czy mozna ten poped jakos przetransformowac, np. poprzez sport, wysilek intelektualny czy inny? Czy ma ktos w tej dziedzinie doswiadzenie?

:)

Gość NO NIE SADZE
MYSLE ZE TAK SIE NIE DA, TAKA ENERGIA W NIC SIE NIE ZAMIENI

Gość Zosia Zamosia
dziwne to dla mnie.A co Ty jestes zwierze, ze nie mozesz sobie wytlumaczyc, ze taka jest sytuacja i musisz seks odlozyc na boczny tor.

zwierze...? :O No wlasnie chodzi o to, ze nie. Ale czuje, ze mnie po prostu rozrywa i chcialabym sie dowiedziec, jak radza sobie osoby zyjace w celibacie...

Gość A od czego masz reke
? :classic_cool:

Aha, moze nie wyrazilam sie zbyt jasno. Czy da sie zyc bez seksu i bez masturbacji? Jakos tak sie czyms zajac, zeby odwrocic uwage od cielesnych rozkoszy?

czekolade? no tak, tez zauwazylam zeleznosc pomiedzy seksem i jedzeniem :) Ale raczej to nie to.

Gość Margolcia27
Na szczęście mam prawie cały czas zajęty. A gdy robi się naprawdę ciężko - medytuję. Na jakiś czas pomaga :)

Margolcia - no wlasnie, o takie sposoby mi chodzi... Wiem, ze do tego potrzeba pewnej dojrzalosci i nie kazdy potrafi sie z tym uporac. Ale ja bym chciala, tak w ramch doskonalenia duchowego po prostu...

Gość Margolcia27
**CREAM** zacznij jesc czekolade Hehehe, no tak czekolada. Ale niestety trzeba spożywać w ograniczonych ilościach :)

Gość Margolcia27
Pewna temperamentna dama Margolcia - no wlasnie, o takie sposoby mi chodzi... Wiem, ze do tego potrzeba pewnej dojrzalosci i nie kazdy potrafi sie z tym uporac. Ale ja bym chciala, tak w ramch doskonalenia duchowego po prostu... To może zacznij od jogi, albo czegoś innego, w czym poczujesz się dobrze. Na forum napewno nie da się tego nauczyć :D

:D:D:D no z pewnoscia :D Ale mialam nadzieje, ze ktos moze podac jakies konkretne wskazowki, moze jakas ksiazke albo linka do dobrej strony, sama nie wiem...

Gość Margolcia27
Pewna temperamentna dama no z pewnoscia Ale mialam nadzieje, ze ktos moze podac jakies konkretne wskazowki, moze jakas ksiazke albo linka do dobrej strony, sama nie wiem... Do wszystkiego dochodziłam sama, własnymi ścieżkami. Nie przeglądam stron w internecie na ten temat. Dużo pomógł mi kurs bioterapii i radiestezji.

Gość Margolcia27
Pewna temperamentna dama Kiedyś czytałam tantrę, tao sexu i inne rzeczy. Teraz muszę o nich zapomnieć :o W drugą stronę, wypracowałam własne metody :) Daję jakoś radę :)

Gość Margolcia27
Riczard Alpert (riczardkafe@o2.pl) Może na elektryczną przy odpowiedniej instalacji i technice hehehe elektryczna robi za dużo hałasu wolę coś spokojniejszego :P

Gość Margolcia27
Jesteś facetem, więc powinieneś wiedzieć, że prąd w wilgotnym środowisku jest bardzo niebezpieczny, bywa nawet zabójczy. :o

Niestety, sport, zajęcia to tylko doraźnie środki, napięcie kumuluje się w środku i tylko porządne "cyklinowanie" pozwala "spuścić parę"

Pewna temperamentna dama=> Na pytanie w temacie:owszem, na energię knetyczną i tarcia :P W przypadku barku możliwości takiej wymiany ciśnienie rośnie, aż do wybuchu. Człowiek jest istotą egzotermiczną pod względem seksualności :P

Gość knckjndjnc
można też zamienić ją na energie mechaniczną... tylko nie zamasturbuj się na śmierć

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
jak pokazuje życie i liczni święci, męscy i żeńscy energia seksualna zamienia się , w obsesje religijne, o czym można się przekonać włączając RM lub tv Trwam

Dlatego właśnie związki na odległośc są bez sensu. W imie czego odmawiać sobie przyjemnosci na codzień?;P

Doprawdy - nie rozumiesz. Tu nie chodzi o zwiazek, tu chodzi o mnie. Ja wiem, co bym mogla i czego sie wyrzekam itp. Ale chce to wiedziec, czy tak sie faktycznie da a jesli tak, to w jaki sposob. Po prostu jako cwiczenie cielesno-duchowe, powiedzmy ;) Obawialam sie, ze na kafe bedzie ciezko znalezc odpowiedz...

Uoo matko :O komentarze jak wyzej po prostu powalaja. :O

Gość dziwisz sie.....
chyba normalne ze czujesz poped? jak nei siedzisz caly dzien z reka w majtkach to co w tym zlego? cwiczenia pomoga, ale na krotka mete, bo na dluzsza wyzwalaja wiecej testosteronu i tak naprawde zwiekszaja jeszcze libido a takie komentarze "po co byc w zwiazku na odleglosc" to jakas paranoja jak ktos nie rozumie ze w zwiazku jest sie dla kogos, a nie z kims dla zwiazku to niech moze sie nie wypowiada na tematy, ktore go przerastaja

Gość też mi problem..
zainwestuj w dobry, wielofunkcyjny wibrator i dzialaj :classic_cool:

Gość Anna 26
Znajdź sobie jakiegos popychacza i niech cie wydyma.