Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fullspeed

kobiety muszą być posłuszne

Polecane posty

Gość to fakt ze powinny
ale nie sa :(

gwiazdka na uboczu => Nie istnieje coś takiego jak partnerstwo, zawsze ktoś naturalnie przejmuj e inicjatywę. Co najwyżej ona i on są na tyle "podobni", że nie zwracają uwagi na rzadkie odstępstwa od normy. fullspeed => suczka juz obłaskawiona, że spędzasz czas na necie? :P

Gość muszą bo od tego są

Gość jestem za tym

Gość POWINNO byc jak za dawnych
czasow :D teraz jest zle

Gość upppppppppppp

Gość cruell von lex
porządek musi być

Gość Anulkaa252525
Faceci to często bezmózgowcy i kobiety nimi kieruja,bo tak to by dalej siedzieli w jaskini i szukali ognia:)

a ja moge byc posluszna i ulegla, bo wiem ze moj mezczyzna chce dla nas jak najlepiej. czasami lubie jak tak sobie porzadzi:);) chociaz tak naprawde to zawsze robie to co chce, ale chce zeby wygladalo ze on tez tego chcial:)

jak kiedys ktos tak, rob tak aby facet myslal ze on rzadzi w zwiazku, a tak naprawde wiadomo kto:):) wtedy on poczuje sie dowartosciowany a Ty bedziesz miala co tylko zachcesz:)

gdybysmy mialy tak yc facetom posluszne i usluzne, to nie wiem jak to by na swiecie wygladalo.. zobaczcie takie panstwa muzulmanskie co sie tam dzieje.. nie ludzie a zwierzeta, agresja az sie wylewa, ciemnogrod, bieda i nedza.

a tak w normalnych krajach, polsce i innych - za kazdym rzadzacym stoi kobieta, cos tam mu szepnie czasem, wieczorem na uszko, cos podpowie, myslicie, ze oni sie swoich zon nie sluchaja? sama mam faceta na wysokim stanowisku, ktory zatrudnia 50 ludzi i jak cos sie dzieje, to czasem mu cos zasugeruje - dziwnym trafem te sugestie potem odbijaja sie na jego wyborach. mimo, ze nie mam nic wspolnego z jego praca, to zauwazylam, ze mam dosc spory wplyw na to ci sie w niej dzieje :).

Hehe W moim związku ja przejęłam rolę faceta. To ja rządzę :D Obojgu jest nam z tym dobrze :classic_cool:

Gość taaaakkkk
muszą być posłuszne :P

Gość Kobiecinka.......
Kobieta lubi być uległa, bo i facet grzeczniejszy i posłuszniejszy wtedy jest:D i lubi to i owo;) wiem, z własnego doświadczenia. Tyle że facet odpowiedni musi być, i kobieta, żeby ten pierwszy nie wykorzystał dominacji a kobieta żeby umiała tą swoją uległość w ryzach trzymać.