Chlopiec 0 Napisano Luty 21, 2010 Witam, postanowilem tu napisac poniewaz mam problem z wypadaniem wlosow. Otoz mam 20 lat, jestem mezczyzna, strasznie wypadaja mi wlosy, wlasciwie to lysieje.. Chodzilem po roznych lekarzach, kazdy mowil co innego, badan tez duzo robilem.. chodzilem do roznych lekarzy, zarowno tych w przychodniach jak i tych drogich lekarzy prywatnie bo wydawalo mi sie ze moze bardziej takiemu zalezy na pacjencie. Otoz im zalezy na kasie najbardziej tak na marginesie. Wracajac do tematu, zrobilem sobie badania hormonalne i musze pojsc od jakiegos lekarza ktory moze wreszcie cos z nich wyczyta.. i powie cos konkretnego. tak poza tym szukam dobrego lekarza bo chce jakos zahamowac ten proces wypadania wlosow.. PROSZE DAJCIE JAKIES NAMIARY na dobrych specjalistow. Najlepeij Lublin i okolice, ale ogolnie tez piszcie, jestem gotowy jechac nawet doi innych miast jesli to cos moze pomoc. bardzo prosze o odpowiedzi i dziekuje. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach