Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepociągający kurdupel

Kurdupel potrzebuje moderatorów do swojego forum

Polecane posty

Witam wszystkich! Jestem kurduplem, mam tylko 169 cm wzrostu i założyłem specjalne forum dla niskich facetów. Poszukuję kogoś niskiego kto wspólnie ze mną będzie administrował to forum i podzielał swoje zdanie na temat niskiego wzrostu i ścierwowego wyglądu. Otoa dres tego forum, wszystkich niskich serdecznie na nie zapraszam: http://www.niscyfaceci.fora.pl/ Pozdrawiam niepociągający kurdupel

Gość jdsbcjsdck
a niskie kobiety mogą tam moderować? :classic_cool:

Niskie kobiety mogą jak najbardziej uczestniczyć na moim forum :) Również wysocy faceci także mają do niego dostęp!! Tylko wysokie laski z dużymi stopami mają zakaz rejestrowania się ze względu na to że dokuczają kurduplom, wyśmiewają ich i jeżdżą po nich :( Dlatego każda wysoka laska niech sobie daruje to forum!!

Żeby uścićlić, podaję regulamin tutaj (dostępny jest on również na moim forum): Rejestracja 1. Do rejestracji na forum mają prawo wyłącznie osoby płci męskiej każdego wzrostu, oraz osoby płci żeńskiej do 165 cm max 2. Nick rejestrujący nie może zawierać wulgarnych słownictw ani wyrazów kompromitujących niski wzrost u mężczn 3. Forum nie uznaje korzystania z więcej niż JEDNEGO konta. Każdy kolejny profil tej samej osoby będzie usuwany Wolność słowa 1. Każdy użytkownik MA PRAWO wyrażać swoje poglądy dotyczące trudności życia mężczyzn niskiego wzrostu oraz spraw życia codziennego. 2. Słownictwa wulgarne i sprośne będą filtrowane a następnie każdy ich autor poniesie za nie stosowne konsekwencje 3. NIE WOLNO obrażać na tym forum niskich mężczyzn ani pisać o nich w sposób naśmiewający się i arogancki Administracja usuwa użytkowników z forum za: 1. Notoryczne nieprzestrzeganie regulaminu (nieznajomość regulaminu nie zwalnia forumowicza z konieczności jego przestrzegania ) 2. Używanie wulgaryzmów i niestosownych zwrotów (2 niecenzuralne słowa mogą doprowadzić do zablokowania forumowicza przez administrację, a z czasem i jego usunięcie ) 3. Obrażanie i jawną dyskryminację niskiego wzrostu facetów na forum UWAGA: Zarejestrowanie się osoby niespełniającej kryteria personalne (patrz punkt 1 - "Rejestracja") powoduje usunięcie jej profilu bez ostrzeżenia Admininistrator

Gość leleweelka
Drogi Autorze! Przejrzałam Twoje forum i uważam, że masz strasznie zaniżoną samoocenę, np. twierdząc, że faceci poniżej 173cm nie powinni uprawiać seksu, no przecież to manifestowanie swojej niechęci do swojego wzrostu, poza tym Twój wzrost nie jest taki znowu mały ja mam 162 cm i miałam faceta który miał 167 , i był najcudowniejszym facetem pod słońcem, i nie jedna mi go zazdrościła, do tego znakomicie prowadził samochód, przy różnych szybkościach, i był osobą cenioną w społeczeństwie, więc przy Twoim wzroście dziwie się, że wgl myślisz o kupnie jakiejś poduszki, bo skoro kobieta o moim wzroście mogła zdać prawo jazdy, to Ty tym bardziej, więc sobie nie wmawiaj że jesteś gorszy! A forum ogólnie marne, bo po co od uogólniać, i wszystkich nazywać kurduplami. Popracuj nad swoją samooceną, bo pewnie jesteś wartościowym facetem. Pozdrawiam

lelewelko czepiasz się, tyle Ci powiem!! Jak Ci się coś nie podoba to olej, nikt ci nie każe pisać w tym temacie. Wg mnie każda niska kobieta może bez problemu prowadzić auto, ale niski facet poniżej 170 cm nie może. To jest logiczne a jak tego nie rozumiesz to już Twój problem 🖐️